Weblijn
Image default
Aanbiedingen

Wat is de meest populaire soort raamdecoratie?

 Ben je in de markt voor nieuwe raambekleding maar weet je niet zeker welke soorten verkrijgbaar zijn? Wij kunnen je helpen de beste beslissing te nemen als het op je nieuwe raambekleding aankomt. We bieden een verscheidenheid aan raambekleding, waaronder jaloezieën, rolgordijnen, gordijnen en hebben een stijl voor elk budget.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn er in allerlei soorten, waaronder houten jaloezieën, kunsthouten jaloezieën, kunststof jaloezieën, stoffen jaloezieën en lamellen. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, stijlen, beitsen, en afwerkingen. Voor een extra speciale toets bieden we ook kleur-coördinerende decoratieve stoffen banden aan.

Plisségordijnen

Een uiterst veelzijdige behandeling die grote ramen en schuifdeuren kan bedekken. Met plisségordijnen heb je vier ondoorzichtigheidsniveaus die de hoeveelheid zonlicht regelen die een kamer binnenkomt, waaronder transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. Het mooiste van plisségordijnen is dat ze de optie hebben voor top-down/bottom-up voor licht- en privacyregeling.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een van de meest stijlvolle raamdecoraties die er te bieden zijn, dankzij een onbeperkte reeks prints en kleuren. Met een overvloed aan mogelijkheden kun je een contrasterende rok combineren met een rolgordijn voor een design look.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn een stoffen raambekleding die in een grote verscheidenheid van kleuren, prints en texturen verkrijgbaar is. Je kunt kiezen uit vele vouwmogelijkheden die bij je uitgesproken stijl passen. Vouwgordijnen helpen licht en privacy te regelen, dankzij stoffen opaciteiten van transparant tot verduisterend.

https://www.raamdecoratie.com