Processen, ook logistiek, verbeteren door Lean Green Belt

Bedrijfsprocessen verbeteren doet u natuurlijk aan de hand van een Lean Green Belt. Logistiek alles op rolletjes laten verlopen is dan ook zeer belangrijk. Het is dan ook een goed idee om een deskundig adviesbureau, dat gespecialiseerd is in Lean Green Belt management, in te schakelen voor het optimaliseren van de bedrijfskundige-, ICT en logistieke processen binnen uw bedrijf. Zij bieden u namelijk professionele oplossingen en een advies gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Met behulp van een professioneel adviesbureau op het gebied van supply chain management weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt binnen uw bedrijf om efficiënt en effectief te werk te gaan.

Door een examen kunt u ook gecertificeerd worden in Lean Green Belt management

Lean Green belt, wat houdt dat nu precies in? Nou dat zeggen wij u graag! Hiermee kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als uw bedrijf. Bij een deskundig advies- en opleidingsbureau op het gebied van supply chain management, kunt u niet alleen de opleiding Lean Green Belt volgen, maar daar ook de nodige certificering voor halen door middel van een examen. Dit examen wordt meerdere keren per jaar afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Heeft u het examen Lean Green Belt succesvol voltooid? Dan mag u de internationaal erkende titel CGBL voeren.

Lean Green Belt, één van de niveaus van het internationale Lean certificatie programma

Lean is een verbetermethodiek die wereldwijd is bewezen en wordt toegepast, u kunt dit zelf ook leren door gebruik te maken van een Lean Green Belt opleiding te volgen. Het houdt in, dat processen op zo een manier worden ingericht, dat u de maximale waarde voor de klant realiseert en hierbij zorgt voor zo min mogelijk verspilling. Deze vermindering van verspilling, zorgt er vervolgens voor dat de operationele kosten omlaag gaan. Uiteindelijk zorgt Lean management dus voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor verschillende opleidingen waarin u leert over Lean management, waar Lean Green Belt er één van is.

Processen, ook logistiek, verbeteren door Lean Green Belt