Waarom werken met uitzendkrachten?

Wil je graag met het geweldige Pools uitzendbureau Tilburg samenwerken? Zij zijn een ster in het vinden van geschikte uitzendkrachten. Dat is ideaal als je tijdelijk even meer capaciteit nodig hebt. Voor deze korte periode is het lastig om zelf contracten aan te gaan en misschien weet u helemaal niet hoe lang het extra werk duurt en hoeveel appels er dit jaar aan de bomen hangen. Het Pools uitzendbureau Tilburg heeft de mogelijkheid om personeel in te zetten totdat u aangeeft dat het niet meer nodig is.  

Alleen betalen bij werk

Als u de uitzendkracht niet inzet betaalt u ook niet. Vast personeel wordt altijd doorbetaald, ook al staan er geen klanten aan de balie of ligt de productie stil. Voor uitzendkrachten hoeft u dus geen vervangend werk te zoeken. In overleg kunt u in veel gevallen de uitzending (tijdelijk) stopzetten. Daarnaast is de uitzendonderneming de juridisch werkgever en draagt het dus ook het risico voor uitval door ziekte in veel gevallen. U betaalt dus alleen als de medewerker daadwerkelijk werkt.   Dat is nog maar een van de vele voordelen die het Pools uitzendbureau Tilburg biedt.

Tijdelijk personeel nodig

U heeft een nieuw CRM-systeem dat gevuld moet worden en uw vaste personeel heeft geen ruimte om dit zelf te doen. U kunt dan een administratieve kracht inlenen bij het uitzendbureau. Of als u gaat verhuizen, dan kunt u extra mankracht inlenen via het Pools uitzendbureau Tilburg. Als u medewerkers inleent bij een uitzendbureau, zorgt het uitzendbureau ook voor de contracten, de loonadministratie en de uitvoer van de wet verbetering poortwachter. U ondertekent wel een opdrachtbevestiging en u vult een arbodocument in, maar verder heeft u geen administratie.   Bent u al overtuigd van de voordelen van het werken met uitzendkrachten van een Pools uitzendbureau Tilburg?