Slag om de arm gekregen? Een fysio in Oosterhout of Waalwijk helpt u er weer bovenop

Een blessure is natuurlijk vervelend, maar gelukkig kunt u dan terecht bij een goede fysio in Oosterhout of Waalwijk om u er weer bovenop te helpen. Hierbij bent u altijd verzekerd van de beste behandeling. Daarnaast is de praktijk van FysioProfit gecertificeerd volgens het HKZ. Verder bent u altijd verzekerd van het feit dat u geholpen wordt met uw behandeling. Collega’s van de praktijk Fysioprofit nemen elkaars patiënten over bij bijvoorbeeld vakantie of ziekteverzuim. Wanneer een medewerker van de praktijk voor langere tijd uit de roulatie is, kan er eventueel ook gevraagd worden aan een fysiotherapeut uit een andere fysio in de regio Oosterhout en Waalwijk om de honneurs waar te nemen.

FysioProfit: dé fysio in Waalwijk en Oosterhout

Een fysio in Waalwijk of Oosterhout vinden, waar begint u dan? Allereerst is dat afhankelijk van het soort klachten dat u heeft. Met specialisaties op het gebied van algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, reuma en arbeidstherapie kunt u altijd terecht bij een van de therapeuten met uw klachten. Met de drie fysiotherapeuten in de praktijken van FysioProfit is er naast de nodige mankracht ook de kwaliteitskennis in huis. De fysio die gevestigd zit in Waalwijk is iedere doordeweekse dag open, maar ook de zaterdagochtend tot 12 uur is de praktijk open. De fysio gevestigd in Oosterhout is alleen doordeweeks open, op onregelmatige tijden.

Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout voor fysiotherapie

Een fysiotherapeut is niet de persoon die u beter gaat maken. Dat bent u namelijk zelf. De fysiotherapeut houdt de voortgang in de gaten en geeft u de handvatten die u nodig heeft om beter te worden. Samen met een van de fysiotherapeuten van FysioProfit worden eerst uw lichamelijke problemen in kaart gebracht. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt, hierin wordt een prognose gemaakt hoelang en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor de regio Oosterhout en Waalwijk kunt u voor de fysio altijd terecht bij de persoonlijke en actieve begeleiding van FysioProfit. Aan het einde van uw behandelperiode volgt er een evaluatie met de fysiotherapeut, er wordt een enquête ingevuld en u kunt uw ervaringen hierdoor delen met de praktijk.

Slag om de arm gekregen? Een fysio in Oosterhout of Waalwijk helpt u er weer bovenop