Herhaal de BHV cursus in Den Haag nadat u uw diploma heeft behaald

U heeft al een keer een BHV cursus gevolgd in Den Haag en heeft hierbij een BHV-diploma behaald. In dat geval is het verstandig om de cursus elk jaar te herhalen. Dat kan bij een specialist in BHV zoals BHV Zuid-Holland. Bij hen wordt één dagdeel het onderdeel Brand & Ontruiming behandeld en het andere dagdeel dient u Eerste Hulp te volgen. BHV Zuid-Holland is continu bezig met kwaliteitsverbetering. U bent verzekerd van professionele instructeurs en locaties met alle nodige oefenruimtes. Tijdens het onderdeel Eerste Hulp worden handelingen behandeld zoals reanimatie met AED, hoe te handelen bij bijvoorbeeld een flauwte, bewusteloosheid, welk verband het beste gebruikt kan worden bij welke situatie, hartinfarct, epileptische aanvallen en suikerziekte. Tijdens de herhaling Brand & Ontruiming wordt een echte binnenbrand geblust met water, schuim of CO2. In de oefenruimtes zoals een keuken, kantoor, lift, kruipruimte en gangen worden alle oefeningen uitgevoerd om de situaties zo realistisch mogelijk te maken.

BHV cursus speciaal voor VIP chauffeurs in omgeving Den Haag 

Bent u een VIP chauffeur en heeft u wel eens een BHV cursus in de buurt van Den Haag gevolgd? Nee? Volg dan eens de praktijkgerichte BHV trainingen in de omgeving van Den Haag van een specialist als BHV Zuid-Holland. U leert dan in een speciale training voor chauffeurs welke beslissingen u moet nemen in acute situaties. Deze cursus is geheel gericht op praktijksituaties. Bij BHV Zuid-Holland wordt deze cursus verzorgd door professionele Ambulance hulpverleners die beschikken over veel ervaring langs de weg. Tijdens de cursus wordt de veiligheid in en rond de auto besproken, onwel wording van de persoon, wat te doen in het geval van een hartinfarct of beroerte, verwondingen, breuken en kneuzingen, een onwel persoon uit een auto halen, reanimatie, verslikking en benauwdheid. Naast deze handelingen wordt er ook besproken wanneer het wel of niet verstandig is om door te rijden naar een ziekenhuis en de alarmering van de hulpdiensten.

Reanimatietraining als extra naast een BHV cursus in Den Haag

6 minuten. Dat is het aantal minuten dat cruciaal is na een hartstilstand. Het is van belang om binnen deze tijdsperiode hulp te bieden. Tijdens een BHV cursus in Den Haag leert u een hartstilstand te herkennen door het bewustzijn en ademhaling te controleren, over hoe de hulpdiensten gealarmeerd kunnen worden en uiteraard hoe u het slachtoffer reanimeert door het beademen en het toepassen van een hartmassage. BHV Zuid-Holland beschikt over zeer ervaren instructeurs met een professionele ambulance-achtergrond en verzorgt reanimatiecursussen in omgeving Den Haag. Naast het reanimeren met en zonder AED wordt de stabiele zijligging en wat te doen bij verstikking behandeld. Tijdens de training wordt er vooral veel geoefend. Een reanimatietraining is geschikt voor iedereen die nog geen ervaring heeft met reanimeren of naast een BHV cursus in omgeving Den Haag ook meer kennis van reanimatie op wil doen.

Herhaal de BHV cursus in Den Haag nadat u uw diploma heeft behaald