Een mediator is een goedkoper alternatief voor een advocaat

Financiële gevolgen horen bij een echtscheiding. Het bezig wordt verdeeld. Hier vallen dus ook schulden en dergelijke onder zoals de hypotheek van een gezamenlijke koopwoning. Een mediator in Breda kan u dan helpen om tot creatieve oplossingen te komen waar zowel u als uw ex-partner zich in kunnen vinden. En met een mediator de echtscheiding regelen is in ieder geval een stuk goedkoper dan wanneer u beiden een advocaat in moeten huren. Buiten het financiële voordeel zorgt een mediator er ook voor dat de relatie tussen u en uw ex-partner verder beschadigt en dat bijvoorbeeld de kinderen zoveel mogelijk leed bespaart blijft.

Een mediator kan een deel van de last op uw schouders overnemen tijdens een echtscheiding

Er is veel te regelen wanneer u gaat scheiden in Breda. De bezittingen moeten verdeeld worden en er moet een regeling getroffen worden voor de kinderen. Een mediator tijdens uw echtscheiding in Breda kan u dan gelukkig helpen door een deel van deze lasten over te nemen. Zo kan een mediator tijdens de echtscheiding zaken als het aanvragen van een hypotheek of het invullen van uw belastingaangifte voor u regelen , en ook het regelen van de echtscheiding bij de rechtbank wordt door een professionele mediator voor u verzorgd. U kunt bij een mediator ook altijd een offerte opvragen zodat u weet met welke kosten u te maken zult krijgen.

Scheiden in Breda wordt minder moeilijk met behulp van een mediator

Het is gebruikelijk dat mensen uit elkaar gaan om minder fijne redenen. Op zo’n moment is het niet prettig om uw partner steeds onder ogen te moeten komen. En dan is het extra zuur wanneer u erachter komt dat dit helaas onvermijdelijk is wanneer er belangrijke zaken verdeeld moeten worden. Denk maar eens aan het verdelen van een koophuis of de zaken die voor de kinderen geregeld moeten worden. Bij scheiden in Breda kan een mediator als Zenon Scheidingsdesk u dan ook helpen om de moeilijke periode van de echtscheiding een stuk beter door te komen. Door een mediator in Breda in te schakelen zult u merken dat zaken die onbespreekbaar leken, ineens wel tot de mogelijkheden behoren.

Een mediator is een goedkoper alternatief voor een advocaat