Kies voor een custom made zitzak om cadeau te geven

Heb je er ooit over nagedacht om een zelf bedrukte zitzak aan iemand cadeau te doen? Het is een super origineel cadeau voor je vriend, vriendin, familielid of geliefde! Laat daarom eens een zitzak voor thuis bedrukken. Dat is pas een echt origineel en uniek cadeau. Het is bij 4-Casa bijvoorbeeld mogelijk om een zitzak te laten bedrukken met een foto, naam of logo. Dit gaat erg makkelijk. U bestelt de zitzak en geeft de foto door. Nadat wij de kwaliteit van de foto gecontroleerd hebben, stellen we verschillende posities op de zitzak door. Ben je tevreden? Dan gaan we de zitzak maken en heb je hem binnen 10 dagen in huis. Zo heb je een unieke zitzak, bijvoorbeeld om cadeau te geven.

Zitzak: snel geleverd voor een scherpe prijs

Wanneer je een zitzak gaat kopen wil je er natuurlijk niet de hoofdprijs voor betalen. Tevens ben je op zoek naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding, want een zitzak moet een lange levensduur hebben. En goed in je huist of tuin passen. Bestel je vandaag een zitzak bij 4-Casa, dan heb je deze morgen al in huis. Je kunt gemakkelijk en veilig online betalen met iDEAL, PayPal of creditcard. Bij 4-Casa zijn de zitzakken een stuk voordeliger dan bij andere aanbieders, omdat deze door henzelf geproduceerd worden, gewoon in Nederland! Er wordt dan ook door heel Nederland geleverd, maar ook in onder andere Duitsland en België.

XXL zitzak voor extra comfort

Ultiem binnen of buiten genieten doe je met een XXL zitzak. Deze zijn nog comfortabeler dan alle andere zitzakken in verschillende maten, soorten en kleuren. Er zijn zitzakken voor kinderen, zitzakken voor buiten en zitzakken voor binnen. Wil je graag een zitzak voor op de boot om op te relaxen, of ter aanvulling van je interieur? Er zijn veel opties. Er is nu ook een XXL zitzak; die is extra comfortabel! Deze hebben een afmeting van 195×135 centimeter en is bij 4-Cassa verkrijgbaar in wel 15 verschillende kleuren. Het is met deze XXL zitzak mogelijk om in veel verschillende posities te zitten en te liggen. Ze zijn makkelijk te reinigen met water en zeep en zijn zowel geschikt voor binnen als voor buiten. De ideale zitzak dus!

Kies voor een custom made zitzak om cadeau te geven