U bent een dief van uw eigen portemonnee als u uw aanhangwagen niet laat keuren

Een aanhangwagen keuring is niet alleen bedoeld om u weer veilig de weg op te sturen. Het zorgt er ook voor dat kapotte onderdelen in een vroeg stadium worden opgespoord en dat gaat u in de toekomst een hoop geld besparen. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

 

Aanhanger laten keuren door gediplomeerde specialisten

Een aanhangwagen laat u natuurlijk keuren door professionals. Goedkoop is duurkoop is bij aanhangwagen onderhoud dan ook zeker van toepassing. U wilt een bedrijf met professionals in dienst die alle kennis en ervaring in huis hebben om iedere aanhanger in korte tijd te controleren. Door die specialistische kennis en jarenlange ervaring kan de keuring op een bijzonder efficiënte wijze en kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd. Als experts maken zij gebruik van het meest moderne materiaal voor de inspectie van aanhangwagens. Zodoende kunt u ervan op aan dat een aanhanger na de keuring weer helemaal in orde is.

 

Aanhanger keuren: 24 uur per dag en 7 dagen per week

Er zijn bedrijven die hun dienstverlening nooit stopzetten zodat u altijd bij ze terecht kunt. TOSCON is zo’n bedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. De 24-uurs service is ideaal voor transporteurs die midden in de nacht of op een ander moeilijk tijdstip pech hebben. U wilt natuurlijk niet te lang stilstaan, want dat kost geld. Met een goede jaarlijkse keuring van de aanhanger kunt u veel problemen voorkomen, maar er kan natuurlijk altijd iets gebeuren waardoor u te maken krijgt met een ongeplande stilstand. Als u gestrand bent tijdens een rit helpen professionele experts u in korte tijd weer op weg. Waar u ook bent in Nederland en wanneer u ook belt, TOSCON staat voor u klaar.

U bent een dief van uw eigen portemonnee als u uw aanhangwagen niet laat keuren