Weblijn
Image default
Aanbiedingen

Rijschool Utrecht: Start snel bij Rijschool Vlam met je rijles!

Bij Rijschool Vlam in Utrecht heb je snel je rijbewijs!

 

Woon je in Utrecht en omgeving, zoek je daarom een ​​​​goede rijschool, zoek dan niet verder wil je bij ons op een goed adres. Rijschool in Utrecht is een Bovag rijschool met een hoger dan het gemiddelde slagingspercentage van de regio. Dit ben je verzekerd dat je de voordeligste rijlessen kunt volgen. Als je bent geworden, plan dan gratis proefles in!

 

 

 

Spoed jerijbewijs halen binnen 10 dagen kan bij Rijschool in Utrecht 

 

Als je snel je rijbewijs wilt halen, dan moet je theorie al je verkregen hebben. Thoerie kan je natuurlijk ook bij ons volgen. Na het verminderen kunnen we voor onmiddellijke een onderzoek inplannen, aansluitend na de vermindering. de tweede dag heb je vaak een halve dag les met aanschluitend op examen. Als je theorie hebt bereikt, dan kun je op ons eigen oefenterrein al beginnen met pedalen. het optrekken en door, terugschakelen, ontkoppelen en afremmen. Dus het voertuigbeheersing leer je op ons eigen oeffenterrein. Daarna ga je met je rij-instructeur in het verkeer van Utrecht oefenen. Onze Rijschool Vlam krijgt je les van zeer ervaren rij-instructeurs die precies weten hoe ze jou in het verkeer kunnen helpen. Onze rijschool is zeer flexibele werktijden in de agenda, je kunt ook ’s avonds afbouwen tot 20:00. Onze theorie ruimtes dicht bij CBR. Een 2 min. loop afstand van bushalte en CBR.

 

 

 

Spoedcursus bij rijschool Utrecht 

 

Bij ons is het mogelijk om je rijbewijs slechts 7 dagen te halen! Autorijschool Vlam heeft spoedcursus in haar eigen oefenterrien. Als je al de theorie hebt behaald, dan kun je beginnen met je lessen. We passen de rijopleiding toe puur op basis van je wensen en je tempo dat je wilt hebben.

 

 

 

Meer info over Rijschool in Utrecht

 

Rijschool Vlam zal op een goedkope manier helpen naar het graag van je rijbewijs. Onze rijschool is de jaren de goedkope rijschool in Utrecht. Wij brengen geen extra kosten, geen administratie van inschrijfgeld.We zullen onze vooedelen voor jou op een ritje zetten voor jou:

  • Kwalitiet en Veilighied staat altijd boven alles 

 

  • De voordeligste prijs 

 

  • Meeste slagen in een keer bij ons 

 

  • Aangesloten bij BOVAG

 

  • gratis procedures

 

  • Flexibel 

 

  • Betelen per factuur

 

 

benieuwd?

 

 Als je vertrouwelijk bent geworden en je wilt je rijbewijs bij Rijschool in Utrecht halen, hier kan je direct een gratis proefles indienen.We nemen snel met je contact, natuurlijk kun je ons ook bellen of appen.

 

 

 

 

https://www.rijschoolvlam.nl