Weblijn
Image default
Bedrijven

Honingraat karton wat is het?

Honingraat karton is relatief nieuw op de markt en super populair! Het karton is erg sterk materiaal. Door de twee harde buitenlagen en een zachte kartonnen middenlaag zorgen ervoor dat het honingraatkarton zo’n sterk materiaal is. Omdat honingraat karton een sterk maar lichtgewicht materiaal is, is het ideaal om etalagemateriaal op te plaatsen dat kan stuiteren. Lees hieronder verder waarom honingraat karton zo’n goed materiaal is.

Honingraat karton is milieuvriendelijk

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is vandaag de dag een belangrijk thema geworden in onze samenleving. Duurzaamheid staat daarom in heel vele sectoren centraal. De materieelbranche bijvoorbeeld richt zich heel erg op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Als u sterke en lichtgewicht materialen nodig heeft, wordt honingraatkarton sterk aanbevolen. Omdat karton volledig van papier is gemaakt, is het een natuurlijk product en is het natuurlijk afbreekbaar. Omdat papier veel gerecycled is het gebruik van papier een ecologisch aanvaardbare keuze!

Honingraat karton is makkelijk te bedrukken

Honingraat karton is een populaire keuze voor verschillende promotieartikelen en etalages. Dit komt niet alleen omdat het karton erg sterk is, maar ook omdat het gemakkelijk te gebruiken en bewerken is. De harde buitenkant van het karton zorgt ervoor dat het makkelijk in allerlei complexe vormen gesneden kan worden. Honingraat karton kan ook gemakkelijk een bedrukking erop krijgen in verschillende kleuren. Je kan zelfs de zachte binnenkant van het honingraat karton in allerlei verschillende kleuren laten maken. Het karton is erg divers en je kan er allerlei creatieve uitingen mee creëren.

https://endlessbranding.com/honingraatkarton/