Weblijn
Image default
Energie

Uit welke energieleveranciers kan je kiezen in Nederland?

Misschien ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar een nieuwe energieleverancier voor op je toekomstige adres? Of misschien heb je wel voor het eerst een huis gekocht en zoek je een geschikte leverancier om je eerste eigen contract bij af te sluiten? Ongeacht de situatie, voor je kiest voor een goede leverancier loont het om te weten wat je opties zijn. Met andere woorden: uit welke energieleveranciers kan je allemaal kiezen in Nederland? Het korte antwoord luidt: uit heel wat. Nederland kent namelijk een rijk aanbod aan leveranciers van elektriciteit en gas. Hoewel dit betekent dat er een gezonde concurrentie is, maakt het voor jou wel moeilijker te kiezen. Want, hoe weet je nu welke energieleveranciers de beste zijn? Om dat dilemma op te lossen, reken je op de handige vergelijkingssite van Welke Energieleverancier!

Snel energieleveranciers vergelijken met een online tool

Op de site van Welke Energieleverancier vind je ten eerste een handig overzicht van de verschillende leveranciers in Nederland. Zo weet je meteen wat je opties zijn. Dit overzicht bevat daarnaast nog wat extra info over elke leverancier, bijvoorbeeld over hun tarieven en over waar zij hun energie vandaan halen. Zo kan je bijvoorbeeld snel vergelijken welke energieleveranciers groene stroom aanbieden. Dat is echter niet alles op deze site. Je kan er namelijk ook binnen enkele klikken de verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken. Hiervoor hoef je enkel de postcodechecktool in te vullen. Je vult je postcode en huisnummer in zodat de tool filtert op welke energieleveranciers op jouw adres beschikbaar zijn. Vervolgens kan je de samenstelling van je gezin en je verbruik aangeven. Zo weet de tool welke energieleveranciers het beste passen bij jouw situatie. Vervolgens krijg je een handig overzicht te zien van de verschillende leveranciers, van goedkoopst tot duurst.

Vind snel de perfecte leverancier voor jouw elektriciteit en gas

Wil je de resultaten van de verschillende energieleveranciers nog verder met elkaar vergelijken? Ook dat kan! Je kan de resultaten eenvoudig filteren. Kies bijvoorbeeld enkel leveranciers met groene stroom, of selecteer een bepaalde contractduur. Zo kan je snel energieleverancier vergelijken die aansluiten bij jouw wensen. Heb je een leverancier gevonden? In veel gevallen profiteer je via Welke Energieleverancier van kortingen. Aarzel dus niet en vraag snel een contract aan voor je elektriciteit en/of gas!