Weblijn
Image default
Entertainment

Wat voor babyshower versiering moet ik kopen?

Deze vraag over babyshower versiering wordt regelmatig gesteld. Stel je gaat een babyshower organiseren voor je zus, samen met nog een paar anderen en jij moet je bekommeren om de versiering. Het geslacht van de baby is nog niet bekend, dus je weet niet goed wat voor versiering je dan moet kopen. Je hebt bovendien nog nooit een babyshower meegemaakt, dus hebt geen idee.

Ontvang advies van een ervaringsdeskundige

Je kunt voor advies aankloppen bij Daily Style. Zij hebben inmiddels al aardig wat babyshower artikelen verkocht. Je koopt hier niet alleen babyshower versiering, maar ook duurzaam wegwerpservies. Zij kunnen je advies geven over babyshower versiering en duurzaam wegwerpservies voor de babyshower.

Wat is een babyshower eigenlijk?

Wellicht heb je nog nooit van een babyshower gehoord. Je bent misschien wel eens bij een kraamfeest geweest en denkt dat dit hetzelfde was, maar een kraamfeest geef je als de baby al geboren is. De meeste mensen doen dat om de kraamvisite zoveel mogelijk tegelijk te laten komen zodat ze niet wekenlang met kraamvisite zitten. Een babyshower geef je voor de zwangere vrouw. Het is eigenlijk een beetje vergelijkbaar met een vrijgezellenfeest al vier je een vrijgezellenfeest meestal buiten de deur. Dat is bij een babyshower niet zo, al is het wel mogelijk.

Slingers, ballonnen, deurdecoraties en servies        

Bij babyshower versiering hoort absoluut ook duurzaam wegwerpservies. Als er een meisje op komst is, kun je bijvoorbeeld wegwerpservies kopen met het roze babyshower thema. Dit thema is ook in het blauw te verkrijgen bij Daily Style. Maar je kunt ook duurzaam wegwerpservies bestellen voor als het nog niet bekend is of het een meisje of jongen wordt. Dat is blauw met roze servies met een vraagteken erop. Hierop kun je de rest van de versiering aanpassen door zowel roze als blauwe versiering te kopen zonder tekst. Bijvoorbeeld een roze decoratiespiraal en een blauwe babyshower slinger. En roze en blauwe cocktailprikkers voor de hapjes. Dan heb je een super leuk aangeklede babyshower.