post

Litecoin versus bitcoins – een goede investering of een slechte?

Litecoin is een alternatieve valuta-handelsvaluta onder het Ticker-symbool LTC. Het is een top die alternatieve munt uitvoert, omdat het in 2021 werd gelanceerd. Litecoin werd geconceptualiseerd door de voormalige Google Engineer Charlie Lee en wordt momenteel geopereerd door Lee en een team van Litecoin Foundation-leden. Litecoin is enorm in populariteit gegroeid vanwege de indrukwekkende beveiliging en snelheid van transactie, evenals de gebruiksvriendelijke betaalprocessor, waardoor het een favoriet maakt bij zowel webgebaseerde handelaren en kopers.

 

Litecoin startte het leven als Scrypt Mining Coinage. Het punt werd in het midden van de 2021 in Litecoïne veranderd met de toevoeging van een mijnprogramma genaamd Simpy. Litecoin maakt gebruik van het Scrypt Mining Algoritme om zijn bewijs van werk (POW) -prestaties te verbeteren. Terwijl andere munten de SHA-1-mijnprocedure gebruiken, vertrouwt Litecoin op het Scrappt-proces omdat het beter bestand is tegen hacking en fraude, evenals een lager aantal botsingen.

Litecoin wordt voornamelijk gedolven door samen gepolde mijnbouw, hoewel sommige individuen zijn toevlucht genomen tot solo-mijnbouw, maar meestal ze samen in een litecoin-zwembad.

 

Aangezien Litecoins Inception, zijn er inspanningen om te proberen en het proces van investeren gemakkelijker te maken voor het grote publiek. Eén van een dergelijk plan was een online rekenmachine die probeerde de litecoïne-prijs in de markt te voorspellen. Deze functie werd uiteindelijk in de loop van 20 augustus in de steek gelaten. De prijzen van Litecoin zijn echter in de afgelopen week sterk gefluctueerd, omdat het Crypto-asset een grote winst van vijfenvijftig procent op de dag ervoer, waardoor dit een prime-time maakt om te overwegen.

 

Er zijn verschillende verschillende methoden om te investeren in Litecoin. De meest populaire methode, en waarschijnlijk de beste manier om te investeren, zijn aan mijn litecoïnen met behulp van een computer. Dit wordt echter niet aanbevolen als u onbekend bent met computers of elektriciteit.

De elektriciteit die tijdens deze bewerking wordt geconsumeerd, kan aanzienlijk zijn en kan leiden tot schade aan uw computer of het elektrische systeem als u niet voorzichtig bent.

 

Een andere methode om in Litecoïne te beleggen zou zijn om litecoins te kopen met een conventioneel financieel middel. Het duurt ongeveer twee en een halve minuut om een ruil te maken en geeft de investeerder twee punten voor elk punt dat ze investeren. Een alternatieve keuze is om een account te kopen bij een Altcoin-makelaar. Met een Altcoin-makelaar heeft u toegang tot een pool van altcos die u op dezelfde manier kunt verhandelen die u litecoins uitvoert. Je hoeft niets te weten over investeren in Litecoin om deze optie een goede investering te maken. De makelaar zal u ook informatie geven over de Litecoin-markt, de geschiedenis en de huidige trends.

 

Momenteel zijn er acht van de tien actieve altcoin-makelaars. Dit betekent dat je een Altcoin-makelaar zou moeten vinden met twintig van hen vertegenwoordigd in hun zwembad. Dit zorgt ervoor dat u tegelijkertijd in de meeste uitwisselingen kunt inruilen die nodig is om invloed op de marktkapitalisatie te hebben. Zoals met een andere investering, zullen er potentiële verliezen zijn. U moet bereid zijn om geld te verliezen wanneer u een investering in een valuta uitvoert.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl

post

Veelgestelde vragen over bewindvoering

Veelgestelde vragen over bewindvoering

Financiële problemen kunnen zorgen voor tal van onwenselijke situaties. Zo kan het zorgen voor onzekerheid en stress. Door te kiezen voor bewindvoering krijg je langzaam weer controle over je eigen financieren. Toch is het niet altijd even duidelijk wat bewindvoering nu precies inhoudt. Aan de hand van de meest gestelde vragen kun je een goed beeld krijgen van wat de bewindvoerder doet en wat je mag verwachten. 

Wat is bewindvoering?

Van bewindvoering is sprake als een ander het beheer voert over je financiën. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan een situatie waarbij iemand niet in staat is om zelfstandig beslissingen te nemen, of als er sprake is van schuldsanering. In de praktijk is er sprake van bewindvoering als de rechtbank een uitspraak heeft gedaan nadat er een verzoek tot onderbewindstelling of beschermingsbewind is ingediend. De rechtbank stelt dan ook een bewindvoerder aan. Hij of zij neemt dan namens jou alle beslissingen op het gebied van je financiën. Een bewindvoerder behartigt dus jouw belangen en zorgt ervoor dat alle rekeningen worden betaald. 

Hoe lang duurt de bewindvoering

De duur van de bewindvoering is veelal afhankelijk van de reden van de onderbewindstelling. Als er sprake is van een schuldsaneringstraject waarbij een beroep is gedaan op de WSNP-regeling, dan duurt het normaal gesproken drie jaar. In sommige gevallen kan van die termijn worden afgeweken en kan er voor een verlenging van maximaal twee jaar worden gekozen. Aan de andere kant zijn er ook situaties waarin de termijn van drie jaar kan worden ingekort. Ben je als schuldenaar in staat om de schulden volledig af te lossen, dan kan er een verzoek worden ingediend bij de rechtbank om het bewind op te heffen. Als er geen sprake is van een schuldsanering via de WSNP-regeling, dan kan de termijn voor de bewindvoering onbeperkt zijn.

Wanneer moet je bewindvoering aanvragen?

Bewindvoering wordt vaak aangevraagd als er sprake is van problematische schulden. In andere situaties kan er ook gekozen worden voor bewindvoering. Denk aan situaties waarbij iemand niet goed met zijn financiën kan omgaan door psychische problemen of door een langdurige ziekte. Bewindvoering wordt normaal gesproken aangevraagd als er sprake is van een zeer grote schuldenlast die men niet zelfstandig kan oplossen. Door het tijdig inschakelen van een bewindvoerder wordt vaak voorkomen dat de schulden blijven toenemen.

Wat zijn de kosten?

Voor de werkzaamheden die een bewindvoerder uitvoert mag hij of zij kosten in rekening brengen. Deze kosten zijn door de overheid vastgesteld en zijn dus voor elke bewindvoerder hetzelfde. Een verzoek indienen omdat je zou vinden dat een bewindvoerder te duur is kan dus alleen slagen als de bewindvoerder meer kosten berekend dan wat is toegestaan. Slechts in uitzonderlijke gevallen kan er toestemming worden gegeven om extra kosten door te berekenen. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals het aantal personen wat onder bewind staat. De kosten voor een persoon bedragen 116,26 euro per jaar en bij problematische schulden is dat 150,44 euro per maand. Voor een situatie waarbij de bewindvoering voor meerdere personen geldt mag 139,55 euro per maand in rekening worden gebracht en bij problematische schulden is dat 160,02 euro per maand. De bedragen zijn inclusief btw.

Bron: https://www.bewindvoeringskantoornoordbrabant.nl/

post

Voorbeeld betalingsherinnering

Voorbeeld betalingsherinnering aanpassen

De voorbeeld betalingsherinnering van Bill is een uitstekende  voorbeeldbrief. De tekst pas u eenvoudig aan naar uw eigen situatie. Deze vind u op de website van incassobureau Bill. Uw in- en uitgaven bijhouden is zeer belangrijk. De boekingen moet u precies en consequent registreren. Het liefst dagelijks. In een opslag ziet u dan welke nota’s nog niet betaald zijn. Uw debiteuren die te laat zijn met betalen. Moet u hard aanpakken. Er is niet altijd sprake van kade opzet. Soms is er iets met de facturen misgegaan. In dat geval is een sommatie een handig hulpje.

Integreren in je facturatie software

Als je de tekst met de voorbeeld betalingsherinnering aangepast naar je eigen situatie. Moet je je afvragen op welk moment je welke aanmaning verstuurt. Na een bepaalde periode zul je een eerste aanmaning de deur uit moeten doen. En hoeveel aanmaningen ga je verzenden? Je aanmaningen nummeren is niet zo verstandig. Wanneer je debiteur je herinnering dan ontvangt en het is de eerste dan wacht hij op de tweede. Beter is het om geen nummering op je sommatie te zetten. Bij de laatste laatste herinnering wel duidelijk er op zetten dat het om de laatste gaat. Voor de debiteur is het dan duidelijk dat er betaald moet worden.

Hoe je sommatie versturen?

De voorbeeld betalingsherinnering downloaden en veranderen kan iedereen. Vervolgens kunt u de sommatie via mail versturen, dit is gewoon rechtsgeldig. Het is belangrijk dat uw schuldenaar snel ingebreke gesteld wordt. Of dat nou per mail of per post gebeurt, maakt niet uit Wij ontvangen graag een kopie van de herinnering als er nog niet betaald wordt. Wij starten dan de incasso direct op. Uw klant wordt gesommeerd te voldoen. Onder kosten komt de degene die moet betalen niet meer uit. Deze moet de debiteur voldoen. Betaalt klant niet dan kunnen we met de vordering naar de kantonrechter. Maar het is beter dit te voorkomen.

Voorbeeld betalingsherinnering