Weblijn
Image default
Financieel

Litecoin versus bitcoins – een goede investering of een slechte?

Litecoin is een alternatieve valuta-handelsvaluta onder het Ticker-symbool LTC. Het is een top die alternatieve munt uitvoert, omdat het in 2021 werd gelanceerd. Litecoin werd geconceptualiseerd door de voormalige Google Engineer Charlie Lee en wordt momenteel geopereerd door Lee en een team van Litecoin Foundation-leden. Litecoin is enorm in populariteit gegroeid vanwege de indrukwekkende beveiliging en snelheid van transactie, evenals de gebruiksvriendelijke betaalprocessor, waardoor het een favoriet maakt bij zowel webgebaseerde handelaren en kopers.

 

Litecoin startte het leven als Scrypt Mining Coinage. Het punt werd in het midden van de 2021 in Litecoïne veranderd met de toevoeging van een mijnprogramma genaamd Simpy. Litecoin maakt gebruik van het Scrypt Mining Algoritme om zijn bewijs van werk (POW) -prestaties te verbeteren. Terwijl andere munten de SHA-1-mijnprocedure gebruiken, vertrouwt Litecoin op het Scrappt-proces omdat het beter bestand is tegen hacking en fraude, evenals een lager aantal botsingen.

Litecoin wordt voornamelijk gedolven door samen gepolde mijnbouw, hoewel sommige individuen zijn toevlucht genomen tot solo-mijnbouw, maar meestal ze samen in een litecoin-zwembad.

 

Aangezien Litecoins Inception, zijn er inspanningen om te proberen en het proces van investeren gemakkelijker te maken voor het grote publiek. Eén van een dergelijk plan was een online rekenmachine die probeerde de litecoïne-prijs in de markt te voorspellen. Deze functie werd uiteindelijk in de loop van 20 augustus in de steek gelaten. De prijzen van Litecoin zijn echter in de afgelopen week sterk gefluctueerd, omdat het Crypto-asset een grote winst van vijfenvijftig procent op de dag ervoer, waardoor dit een prime-time maakt om te overwegen.

 

Er zijn verschillende verschillende methoden om te investeren in Litecoin. De meest populaire methode, en waarschijnlijk de beste manier om te investeren, zijn aan mijn litecoïnen met behulp van een computer. Dit wordt echter niet aanbevolen als u onbekend bent met computers of elektriciteit.

De elektriciteit die tijdens deze bewerking wordt geconsumeerd, kan aanzienlijk zijn en kan leiden tot schade aan uw computer of het elektrische systeem als u niet voorzichtig bent.

 

Een andere methode om in Litecoïne te beleggen zou zijn om litecoins te kopen met een conventioneel financieel middel. Het duurt ongeveer twee en een halve minuut om een ruil te maken en geeft de investeerder twee punten voor elk punt dat ze investeren. Een alternatieve keuze is om een account te kopen bij een Altcoin-makelaar. Met een Altcoin-makelaar heeft u toegang tot een pool van altcos die u op dezelfde manier kunt verhandelen die u litecoins uitvoert. Je hoeft niets te weten over investeren in Litecoin om deze optie een goede investering te maken. De makelaar zal u ook informatie geven over de Litecoin-markt, de geschiedenis en de huidige trends.

 

Momenteel zijn er acht van de tien actieve altcoin-makelaars. Dit betekent dat je een Altcoin-makelaar zou moeten vinden met twintig van hen vertegenwoordigd in hun zwembad. Dit zorgt ervoor dat u tegelijkertijd in de meeste uitwisselingen kunt inruilen die nodig is om invloed op de marktkapitalisatie te hebben. Zoals met een andere investering, zullen er potentiële verliezen zijn. U moet bereid zijn om geld te verliezen wanneer u een investering in een valuta uitvoert.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl