post

Wat zijn de kosten voor een website laten maken?

Je kunt een website laten maken op veel verschillende manieren en door veel verschillende bedrijven of webdesigners. Natuurlijk is iedereen anders en de een is beter dan de ander of heeft meer ervaring. Het is ook geen gemakkelijk vak en je moet precies weten waar je mee bezig bent. Een website kan gemaakt worden in een bepaald programma, maar sommige websites hebben ook codering nodig. Dit is één van de moeilijkste dingen aan het maken van een website. Wat zijn nou eigenlijk de kosten voor een website laten maken? Lees hieronder waaruit de kosten van een website meestal gebaseerd zijn. 

Kleine website 

Wanneer je niet zoveel informatie of producten hebt en je eigenlijk alleen visite plaatje website nodig hebt. Een website waar alleen op staat wie je bent en wat voor bedrijf je bent is vaak een stuk goedkoper. Er hoeft minder voor gedaan te worden en zal dan ook de goedkoopste website zijn. Het bedrag ligt hier meestal tussen de 100-300 euro. Dit verschilt natuurlijk per bedrijf. 

Webshop 

Een webshop is al veel gecompliceerder dan de website die ik hierboven beschreef. Een webshop heeft foto’s nodig van de producten die je verkoopt en bij elk product informatie en een beschrijving nodig. Een webshop kan daarom soms wel tussen 500-2000 euro zijn. 

Dienstverlening website

Deze website is ook iets makkelijker voor de meeste mensen. Op deze website worden alle diensten en kosten vermeld en natuurlijk wie je bedrijf is en eventueel waar het bedrijf uit bestaat. Hoeveel werknemers, hoeveel jaar het bestaat etc. Vorige projecten of ervaringen kunnen er ook opgedeeld worden. De websites bestaan vaak merendeels uit informatie over het bedrijf en dit maakt het makkelijker. Hier liggen de prijzen meestal tussen de 300-1500 euro. 

Blogs 

Je kunt een website hebben waar je alleen blogs opschrijft of op plaatst. Wanneer je een blog hebt, ben je vaker in contact met een webdesigner en zul je meestal per dienst betalen.

 

post

SEO zorgt voor communicatie!

Communicatie met een klant is persoonlijk vaak nog steeds iets waar u beter in bent dan u te verwoorden op een online platform. Er is simpel weg minder plaats om uitgebreid in te gaan op uw passie. U wilt graag kunnen uitleggen wat u doet aan een doelgroep die écht naar u opzoek is. Gebruikers die écht aansluiten op wat u kunt betekenen. Met SEO vinden de juiste gebruikers u. Wie kan u helpen met het gebruiken van SEO? EenSEO specialist! Zij hebben ervaring en kennis van SEO om voor u de juiste strategie te ontwikkelen!

Websiteverkeer dat klanten creëert.
SEO gaat over het optimaliseren van uw zoekresultaten. Het zit hem in de vraag: wat willen uw klanten? Waar zijn ze naar opzoek? Deze online communicatie gaat over hoe deze gebruikers zoeken, en hoe ze klikken en kopen bij u! Het gaat niet alleen om zoveel mogelijk websiteverkeer, maar om kwaliteitsvol verkeer! U wilt dat deze gebruikers actief worden en actie ondernemen op uw website. Want als deze gebruikers op uw website klikken maar niet vinden wat ze zoeken, worden deze gebruikers geen potentiële klanten.

Waarom is het beter om een SEO specialist in te huren?
Zelf werken aan uw SEO is mogelijk maar kost veel tijd die u beter kunt besteden aan uw persoonlijke communicatie. Wanneer een SEO specialist Eindhovennavigeert wat er voor u werkt (en wat dus niet), zorgen zij voor de best mogelijke communicatie!  U kunt zich focussen op de klanten die persoonlijk contact met u op nemen en met u willen samenwerken. De specialisten filteren ondertussen alle gebruikers eruit die niet opzoek zijn naar u en waar u ook niks voor kunt betekenen. Zij zoeken naar verbeterpunten en vragen feedback van uw doelgroep. Zij zorgen voor een duidelijk call-to-action en zorgen ervoor dat uw website leidt naar meerdere contactmogelijkheden. Want daar gaat het om, contact leggen!

Eindhovense specialisten weten alles over communicatie!
De specialisten die u kunt vinden in Eindhoven, vergeten niet dat het belangrijkste doel van SEO communicatie is!  Zij snappen dat een zoekmachine zoals Google alleen een medium is voor het contacteren van uw gewenste ontvangers. Laat potentiële klanten u vinden met de hulp van SEO specialisten in Eindhoven!

SEO zorgt voor communicatie!
post

Webdesign Zwolle

Webdesign Zwolle is een dochterpagina van graphy-design. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en development en richten ons o.a. op de regio Zwolle. Wij werken met heldere prijzen die onafhankelijk van maatwerk vooraf duidelijk zijn zodat u voor uw webdesign en/of webdevelopment precies weet waar u aan toe bent. Kwaliteit staat altijd boven budget, waardoor u achteraf altijd meer krijgt dan u in eerste instantie heeft gevraagd.

Op onze website vindt u ons portfolio, dit geeft u een goede indruk van ons werk op het gebied van webdesign en webdevelopment. Mocht u meer willen zien bekijkt u dan rustig onze hoofdwebsite via www.graphy-design.nl.

Bent u op toe aan een (nieuwe) website? En wilt u vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden, wij komen graag bij u langs. Neem contact op voor een afspraak of bekijk onze hoofdwebsite voor meer informatie. Uw glaasje melk staat al klaar om vrijblijvende de mogelijkheden te bespreken en te zien hoe u meer kunt halen uit uw website of webshop.

Webdesign Zwolle