Weblijn
Image default
Sport

Stijlvol met de juiste sneaker

Sneakers vormen een belangrijk onderdeel van de hedendaagse outfit. De sneaker heeft zich ontwikkelt van noodzakelijke sportkleding naar een must have voor je outfit. Stijlvol en trending in 2021 voor de dag komen? Deze tips zorgen dat jij met de perfecte outfit jezelf presenteert.

De stijlvolle fashion sneaker

Sneakers zijn in de loop der jaren veel meer een mode attribuut geworden. Deze trend is door diverse gerenommeerde warenhuizen en kledingmerken dan ook zeker opgepikt. Grote merken als Gucci en Denim willen voorzien in een complete outfit. Hier horen dan ook de stijlvolle fashion sneaker bij. Deze platform schoenen hebben een kenmerkende dikke zool. In combinatie met het stijlvolle design vanuit de modemerken, passen ze perfect als een modieuze uitstraling zoekt.

De retro sneaker

Waar retro in de afgelopen jaren vooral gebaseerd was op de eerste uitvoeringen van de bekende sneakermerken, gaan we in 2021 back to basic. De basis van de sneaker zal in 2021 weer mogen. Gebaseerd op de originele gymschoen en pumps uit de jaren 70, geven deze variant je outfit een nostalgische look. De kenmerkende puntige vorm van de pumps en de geelachtige zool van de oude gymschoenen horen er helemaal bij. Sportieve nostalgie.

Gecombineerde creativiteit

Wat krijg je als je twee creatieve werelden bij elkaar brengt? Een bijzondere samenwerking en zeer originele schoenen. Als je in 2021 wilt opvallen en de focus op je gympen wilt leggen, is het goed als je jezelf richt op de creatieve samenwerkingen. Gucci en Disney bundelen hun krachten. De stijlvolle sneaker van Gucci worden hierbij versierd met de welbekende afbeeldingen van het merk Disney. Hierdoor ontstaan modieuze en speelse creaties met een knipoog. Ook de samenwerking tussen Adidas en Girls Are Awesome levert, onder de noemer Superstars, stoere en vrouwelijke producten op.

Sportief of basis wit

Sportieve gympen, voor veelzijdig gebruik, mogen het aankomende jaar ook niet ontbreken. Schoenen die zowel te gebruiken zijn om te sporten als ook onder een casual outfit voor een sportieve look. Hierin vormen zachte kleurtinten de boventoon. Sportief maar niet te opvallend. Deze vaak ademende sportschoenen lenen zich uitstekend om goed gekleed te wandelen of eindeloos te shoppen. Naast de sportieve variant mag ook in 2021 de multifunctionele witte sneaker niet ontbreken in de kast. Deze basiskleur is te combineren met bijna iedere outfit. Indien wit gehouden blijven ze een ingetogen eyecatcher.

Als je goed voor de dag wilt komen in 2021, vormen sneakers een belangrijke basis voor een casual, modern of sportieve uitstraling. Verschillende soorten zijn te vinden op voetbalshop.nl