Weblijn
Image default
Webdesign

Offerte website

Recent ben ik op zoek gegaan naar een offerte website. In het nieuwe jaar (2016) wil ik graag starten met mijn nieuwe bedrijf. Ik heb concrete plannen om als fysiotherapeut mijn eigen zaak te gaan starten. En een website daarbij is natuurlijk heel erg belangrijk. In dit blogje leg ik graag uit voor welk webdesign bureau ik heb gekozen.

Eigen bedrijf

Zoals ik al zei wil ik dus een eigen bedrijf gaan starten, als fysiotherapeut, en zoek ik een offerte website. Sinds halverwege dit jaar zit ik zonder werk, in verband met de crisis. Daarom wil ik graag voor mijzelf beginnen. Maar dan heb ik daar natuurlijk wel een website voor nodig! En aangezien het al bijna kerst is, begint het nieuwe jaar ook dicht in de buurt te komen… Daarom zoek ik dus een bedrijf die websites binnen een snelle tijd kan maken.

Offerte website zoeken op internet

Daarom ben ik in Google gaan zoeken op offerte website. Al gauw kwam ik SiteToGo tegen. In het stukje tekst in Google stond dat zij websites maken binnen één week! Perfect! En dat voor de prijs van €450,-. Ik was er al heel veel tegengekomen waar die prijs veel hoger ligt. Of dat er addertjes onder het gras liggen. Ik ben naar de website gegaan en direct naar de voorbeelden gaan kijken. Ik zag er prachtige websites tussen staan. En ik zag dat zij ook aan online marketing (vindbaar worden op het internet) doen. En ook voor een personal trainer. Zijn website hebben zo op plek één in Google kunnen krijgen op ‘Personal training’.

Dat zou ik ook wel willen!

Ik heb dan ook besloten om mijn website te laten maken bij SiteToGo. Ik heb al contact gehad met de website bouwer en ze zijn hier druk mee bezig. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar het eindresultaat.

Offerte website