Weblijn
Image default
Woning en Tuin

Direct huis verkopen Groningen

Direct huis verkopen Groningen? Neem vandaag nog contact op met Verkoopmakelaars Groningen. Dé No Cure, No Pay verkoopmakelaar van Groningen! Wij zijn zeer actief in de online marketing van uw woning en zorgen dat uw woning op het scherm komt van de juiste potentiële koper. Dit doen wij zelf middels plaatsing op onze website en op Funda. Daarnaast zetten wij onze partner Houseboost in. Dit is een online marketingspecialist in de verkoop van woningen. Zij zorgen voor extra online exposure door Google advertentiecampagne, plaatsing op diverse woningwebsites en een professionele verkooptekst met hierin de sterke punten van uw huis.

Ook bepalen wij gratis de waarde van uw woning. Dit doen wij via marktonderzoek. Binnen 48 uur ontvangt u een eerlijke en realistische vraagprijs. Volgens het NVM loont het om direct te beginnen met een scherpe vraagprijs, niet meer dan 5% boven de marktwaarde. Andere voordelen van Verkoopmakelaars Groningen zijn bezichtigingen op zaterdag, professionele foto’s en een vast tarief van 1,25% van de verkoopsom.

 

Direct huis verkopen Groningen via Verkoopmakelaars Groningen? Neem contact op via 050 – 76 00 797 of mail naar info@verkoopmakelaarsgroningen.nl

Direct huis verkopen Groningen