Weblijn
Image default
Aanbiedingen

Decoraties voor een Halloween feestje

Wil jij een schitterend Halloween feestje organiseren voor vrienden en familie? Lees de volgende tips en iedereen zal nog tijden over jouw feest spreken!

Hapjes

Maak allerlei hapjes met Halloween als thema. Denk bijvoorbeeld aan mummy dogs: een kwakworstje als mummy in deeg gewikkeld. Of maak aardbei spookjes: dip de aardbei in wit crème en maak met chocolade twee ogen en een open mond. Je kunt ook wormen maken van jelly. Giet de vloeibare jelly in rietjes en laat het in de koelkast opstijven. Door de rietjes daarna voorzichtig open te snijden heb je flexibele jellywormen.

Drankjes

Maak een vampierdrankje waarbij je spa rood in een glas met ijs doet. Aan dit glas hang je een vampiergebit en in het glas stop je een injectiespuit waar ranja inzit, spuit deze een klein beetje zodat er ranja als rood spul in het water dwarrelt. Mocht je ook volwassenen verwachten die een alcoholische versnapering lusten, neem een pompoen en snijd er de letters ‘hallowine’ uit. Maak onderaan de voorkant van de pompoen een rond gat, hierdoor kan precies het tuitje van de doos wijn, die je onder de pompoen plaatst. Ben jij niet zo van de wijn uit doos? Pak dan een wijnfles uit jouw wijnklimaatkast en zet deze in een halve pompoen, gevuld met ijs om te koelen en voeg hier ook een aantal bierflesjes aan toe om keuze te bieden.

Versiering

Bij Halloween denk je aan enge dingen. Maak spoken van lakens, gebruik watten om spinnenwebben te creëren, smelt rode kaarsen voor een bloedige sfeer en vergeet niet de pompoenen tot enge gezichten te bewerken.
Alle ideeën zijn te vinden op Pinterest, dus wil je voorbeelden zien dan kun je ze daar vinden. En vergeet jezelf niet na alle voorbereidingen te belonen met een lekker glas wijn uit jouw wijnklimaatkast want dat heb je helemaal verdient!

https://www.wijnklimaatkast.nl/