Weblijn
Image default
Aanbiedingen

iPhone 8 scherm reparatie

De iPhone 8 is het eerste design van Apple waarbij de volledige telefoon in duurzaam glas is uitgevoerd. Bovendien is de telefoon uitgerust met een Retina HD Display waardoor je de natuurlijk kleuren ziet als je een foto of een filmpje maakt. Dit top ontwerp van Apple is niet alleen heel mooi maar ook heel functioneel. En omdat je deze smartphone elke dag gebruikt is de kans vrij groot dat het beschadigt kan raken. Meestal helpt een bescherming voor je telefoon tegen beschadigingen, maar als onverhoopt het glas toch breekt kun je dat verhelpen met een iPhone 8 scherm reparatie.

 

Redenen voor een iPhone 8 scherm reparatie

Iedereen heeft wel een keer een telefoon op de grond laten vallen. Een screenprotector of bescherming voor de telefoon kan meestal schade voorkomen. Maar ondanks het meest duurzame glas wat Apple heeft gebruikt om de iPhone 8 te maken en alle voorzorgsmaatregelen die je hebt getroffen kan het nog steeds gebeuren dat je telefoon beschadigt raakt. De meest voorkomende schade is een gebarsten scherm. Het goede nieuws is dat je meestal niet meteen een nieuwe telefoon hoeft te kopen als er barsten in je

scherm zitten. Vaak blijft de binnenkant gewoon intact en blijft de smartphone dus werken. Maar toch kan het verstandig zijn om je scherm te laten repareren, en niet in de laatste plaats omdat je iPhone er dan weer mooi uitziet. De barsten in het scherm hebben invloed op de leesbaarheid. Je kunt je vingertoppen pijnlijk bezeren als je veegt over het gebarsten glas en bovendien is je iPhone 8 ook niet langer spat waterdicht. 

 

iPhone 8 scherm reparatie, snel en betaalbaar

Naast allerlei beschermende maatregelen als screenprotectors en casings kan je ook Applecare+ afsluiten, een verzekering tegen veel voorkomende ongelukjes en andere mankementen. Maar Applecare+ kost extra geld, en veel mensen kiezen er daarom voor om de verzekering niet af te sluiten. Maar als je dan een beschadigd scherm wil je natuurlijk het

liefst een andere betaalbare oplossing voor je probleem. Als de binnenkant nog gewoon intact is, kun je alleen het scherm van je iPhone 8 laten vervangen. Het GSM Reparatie Centrum kan en voor een betaalbaar bedrag je scherm repareren. Bovendien krijg je ook 12 maanden garantie op de reparatie van je scherm. Woon je niet in de buurt van een van hun winkels, dan bestaat ook de mogelijkheid om je iPhone 8 naar ze opsturen. Binnen 48 uur krijg je je telefoon dan weer werkend terug en ziet hij er weer uit als nieuw.