Weblijn
Image default
Aanbiedingen

Thuis voelen met onze makelaar in Losser!

Thuis in Losser!

Huis kopen, verkopen of zelfs verhuren? Wat de keuze ook mag zijn, u kunt altijd contact opnemen met Marcel Kon makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling of een adviesgesprek. Plan een kennismakingsgesprek in via onze website, en dan plannen we zo snel mogelijk een gesprek in digitaal via beeldbellen of natuurlijk op locatie.

Marcel Kon makelaardij is een lokale makelaarskantoor uit Enschede met medewerkers uit heel Twente. Zodoende kennen we de regio uit onze broekzak en zijn goed op de hoogte van de woningmarkt in en nabij Enschede. Zo ook in Losser in Oldenzaal waar we regelmatig woningen verkopen voor onze cliënten. Wilt u ook profiteren van onze service en kwaliteit? Of bent u van plan een huis te kopen in Loser? Dan zijn wij de aangewezen partij.

Leuke woning gezien? Bel direct!

We snappen het heel goed in deze turbulente woningmarkt. U ziet een woning die u mooi vindt en reageert via de mail en enkel dagen later krijgt u reactie dat de woning al verkocht is. Daarom dringen wij erop aan dat u direct belt zodra u een leuke woning heeft gezien. Want dan plannen we direct een afspraak in onze agenda zodat u ook direct duidelijkheid heeft. Weet u nog niet wat u precieze woonwensen zijn? Ook daarin zullen we u begeleiden en samen met u op zoek gaan naar de ideale woning. U kunt ook via onze website inschrijven als een woningzoekende. Dan houden we u direct op de hoogte van ons nieuwste woningaanbod en bent u op de eerste op de hoogte!

Meerwaarde van een NVM makelaar

De makelaars van Marcel Kon zijn aangesloten bij het NVM en dat betekent een stuk zekerheid, kwaliteit en hoog kennisniveau doordat onze makelaars periodiek getoetst worden en dus altijd op hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en wet- en regelgeving. Als gecertificeerd NVM makelaar met meer dan 15 jaar ervaring zodat we u deskundig van dienst kunnen zien.

Een NVM makelaar levert u geld op!

Marcel Kon hanteert marktconforme tarieven voor koop, verkoop en bemiddeling. Deze investering verdient u echter snel terug omdat wij de optimale en meest gunstige aankoopprijs of verkoopprijs kunnen onderhandelen zodat u uiteindelijk er méér aan overhoudt. Onze expertise en gemak onder één dak!

Ook betekent een NVM keurmerk dat u zaken doet met een betrouwbare partij, aangezien het de grootste branchevereniging is in Nederland op het gebied van makelaardij. Koop je een woning dan weet je dat alles is goed geregeld wordt en dat onderstaande onderwerpen altijd aan de orde zijn:

  • Al onze NVM-makelaars hebben een afgeronde makelaarsopleiding en voldoen aan de jaarlijkse educatieplicht.
  • Wij zijn deskundig in de lokale markt en houden ons goed op de hoogte met betrekking tot alle aspecten voor koop, huur en wet- en regelgeving
  • Wij hebben toegang tot een groot netwerk en uitgebreide NVM database zodat we als eerste op de hoogte zijn
  • Wij zijn in het bezit van een NWWI taxatie service en kunnen zodoende gevalideerde taxatierapporten opmaken die door alle geldverstrekkers
  • Tot slot zijn we gehouden om ons te houden aan de erecode en zijn we verplicht ons te houden aan specifieke gedragsregels

Plan een kennismaking met onze makelaar nabij Losser

Genoeg over ons en wat we voor jou kunnen betekenen. Het is tijd voor actie! Jij wilt vast heel graag een huis kopen in Losser, of verhuizen naar Losser omdat je het zo mooi vindt. Of wellicht zoek je een verkoopmakelaar om je huis tegen de beste prijs te verkopen. Onze makelaar nabij Losser verwelkomt u graag aan de haaskbergerstraat in Enschede waar de deur altijd open staan om eens kennis te maken met ons team. De koffie staat altijd klaar!

https://www.marcel-kon.nl/