Weblijn
Image default
Gezondheid

Stoppen met roken stap over op nicotinezakjes

Overstappen van sigaretten naar nicotinezakjes

Nicotinezakjes ook wel Zweedse snus genoemd. Steeds meer rokers maar ook gebruikers van shisha, hookah (ook bekend als waterpijp) en e-sigaretten stappen steeds vaker over op nicotinezakjes. Met nicotinezakjes kun je rookvrij nicotine consumeren zonder dat andere er hinder van ondervinden.

Hoe werken de Nicotinezakjes?

Snus of ook wel nicotinezakjes wordt gewoonlijk achter de bovenlip gestopt zodat de nicotine door het slijmvlies gedurende enkele minuten tot meerdere uren wordt opgenomen. Zonder verbrandingsproces, zonder rook en zonder dat andere mensen ook maar enige hinder of stank van hebben. Je kunt Zweedse snus dus gewoon overal gebruiken.

Mag ik nicotinezakjes kopen in Nederland?

Nicotinezakjes kopen en gebruiken in Nederland is volledige legaal. Wel mogen de producten in Nederland geen tabak bevatten, daarom vind je in onze webshop ook alleen tabaksvrije snus producten. Tabakhoudende snus kopen mag alleen in Zweden. Nog een voordeel van de nicotinezakjes, het is een stuk goedkoper dan sigaretten roken. Als Roker ben je elke maand een hoop geld kwijt, als snus gaat kopen zal je dus geld besparen.

Verschillende smaken

Snus is verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Het aanbod van de snus tabakzakjes is per merk verschillend. Zo heeft het merk LYFT wel 10 verschillende varianten. Maar ook qua sterkte heb je veel keuze, zo zijn er bijvoorbeeld ligt varianten te koop van de snus tabakzakjes maar natuurlijk ook de gewone varianten. Maar niet alleen LYFT snus heeft deze verschillende varianten. Dit geld ook voor de merken KILLA, ZYN, SKURF, ACE en nog vele andere. Zo zit er dus altijd wel een variant bij die bij jouw past.

Waarom Zweedse snus of snus?

Snus wordt vaak geproduceerd in Zweden en Noorwegen. Hier komt dus ook de naam Zweedse snus vandaan, in Zweden en Noorwegen is Zweedse snus dus ook veel bekender dan in Nederland. Bij ons in Nederland wordt het dus ook vaak Nicotinezakjes genoemd.

Nicotinezakjes kopen bij een betrouwbare leverancier

Hoe vind je nu een betrouwbare leverancier van je nicotinezakjes? Die herken je vaak aan het aanbod snus producten en aan de bekende merken die er verkocht worden maar ook de informatie en snelle reacties op vragen zijn erg belangrijk. Wij van Snusalart.com zijn betrouwbaar, verkopen alle grote merken en mocht je vragen hebben dan voorzien we je graag van de goede informatie.

Waarschuwing

Nicotinezakjes bevat het verslavende ingrediënt nicotine. Als je niet verslaafd bent aan deze stof, kun je je er het beste ver van houden. Hoewel snus een stuk veiliger is dan sigaretten en andere tabaksproducten, kan gebruik leiden tot gezondheidsproblemen.

https://snusalert.com/