Weblijn
Image default
Bedrijven

Benut de achtertuin

Goed nieuws, de barbecues en zwemkleding kunnen langzaam weer uit de kast getrokken worden. De lente is aangebroken dus er kan weer worden genoten van de zon. Er is een warme periode op komst waarvan volle bak gebruik gemaakt kan worden.

De achtertuin is een belangrijk object om een zomermiddag te laten slagen. Dit is de plek waar je zowel van je privacy als de buitenlucht kan genieten, en dit nog tegelijk ook! De perfecte achtertuin bestaat uit twee factoren: Rust en Recreatie.

 

Rust is voor iedereen anders omdat iedereen zich anders ontspant. Hier een aantal voorbeelden voor de ultieme rust. De hangmat, het oudste maar voor veel mensen de meest effectieve plek. De enige benodigdheden zijn twee bomen en een stuk touw. Een wat luxere variant is de Lounge set, het fenomeen van de laatste jaren. De lounge set bestaat vaak uit een tafel en stoelen/bank. De laatste rustfactor die eigenlijk niet mag ontbreken is het stukje gras. Het gras is ideaal om op te liggen maar heeft ook betrekking op de recreatie.

 

Recreatie zal meer van toepassing zijn wanneer u kinderen heeft. Buitenspeelgoed zorgt ervoor dat je lekker bezig kan zijn met je kind in de buitenlucht. Er zijn talloze voorbeelden voor plezier in de achtertuin waarvan ik mijn favorieten zal laten zien. De tuin schommel zorgt voor uren speelplezier, is makkelijk in de omgang en neemt weinig ruimte in. Kortom de perfecte plek om samen met je kind bezig te zijn. Een ander voorbeeld is een opblaaszwembad waar gezamenlijk met je kind in gezeten kan worden. Het opblaaszwembad is goed te combineren met een kleine glijbaan waar de kinderen uren plezier van kunnen hebben.

 

Zorg ook altijd voor eigen vermaak. Dit kan simpelweg al door een goed boek of een paar lekkere hapjes in de zon. De eigen omgeving blijft voor vele fijnste plek, bescherm de achtertuin en blijf deze goed onderhouden. Dit zorgt ervoor dat je bij iedere zonnestraal in de achtertuin te vinden bent.

 

Benut de achtertuin