Weblijn
Image default
Bedrijven

Wanneer is de keuze voor hogedruk membraanpompen de juiste?

Het bestellen van een pomp is iets anders dan het bestellen van een vers brood bij de bakker. U gaat dan ook niet over één nacht ijs. Op basis van het werkingsprincipe van pompen kan gesteld worden dat er slechts twee hoofdsoorten bestaan: centrifugaalpompen en volumetrische pompen, ook wel verdringerpompen genoemd. Binnen deze categorie worden de hogedruk membraanpompen vaak toegepast. Ondanks het feit dat centrifugaalpompen verreweg het grootste deel van het marktaandeel beslaan, kunt u bij dé distributeur van de Benelux ook rekenen op een ruim aanbod hogedruk membraanpompen. De keuze voor de specifieke pomp is afhankelijk van onder andere de vloeistofeigenschappen, de benodigde opvoerhoogte en de pompkarakteristiek. Expert PromoTec kan u van de beste adviezen voorzien.

Laat u bijstaan door vakkundige medewerkers

Elke pomp beschikt over zijn eigen, specifieke eigenschappen. Door het juiste exemplaar te selecteren zullen de beste resultaten ontstaan en zult u energie kunnen besparen. Bovendien zal de pomp optimaal belast worden, waardoor zijn levensduur wordt verlengd. Voor hogedruk membraanpompen geldt over het algemeen dat deze weinig onderhoud behoeven en lang meegaan. Zeker wanneer u ze met een pulsatiedemper combineert, zullen slijtage en defecten niet snel optreden. De beste partij waardoor u zich kunt laten ondersteunen bij de keuze voor een pomp is PromoTec. Het bedrijf distribueert producten van verschillende fabrikanten. De adviezen zijn dus altijd onafhankelijk en enkel gebaseerd op de kennis en inzichten van de vakkundige medewerkers.

Dé distributeur van hogedruk membraanpompen binnen de Benelux

Het bedrijf heeft binnen de branche een sterke reputatie opgebouwd en staat bekend om zijn kennis en kwalitatief hoogwaardige producten. Met inmiddels meer dan vijftig jaar ervaring in het vak is het bureau uitgegroeid tot dé distributeur op dit gebied en is werkzaam in de gehele Benelux. Bovendien beschikt het over een eigen servicedienst en een werkplaats die voorzien is van een professionele testinstallatie. De medewerkers adviseren u graag over de verschillende hogedruk membraanpompen.

https://promotec.nl/