Weblijn
Image default
Groothandel

Met een PET-fles van deze specialist is uw product veilig, stijlvol en aantrekkelijk verpakt

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke verpakking voor uw product, dan weet u dat u deze keuze niet gemakkelijk maakt. De verpakking is uw visitekaartje en moet ervoor zorgen dat deze als hete broodjes over de toonbank gaan. PET Power maakt voor u een PET-fles die aan al uw wensen voldoet. Ze hebben honderden standaardmodellen om uit te kiezen, zoals de media-fles, met verscheidene afsluitingen en inhoudsmaten. Zit daar toch niet tussen wat u voor uw product voor ogen heeft, dan kunt u ook kiezen voor een op maat gemaakt product. Wat uw keuze ook is, ze leveren uw PET-fles volledig gereed op, inclusief vormgeving en aantrekkelijk etiket.

Flessen voor verschillende industrieën

Deze specialist maakt flessen voor klanten uit verscheidene industrieën. U kunt dan denken aan de voedsel- en huishoudbranches, maar ook de farmaceutische industrie, de chemische industrie en uiteraard de cosmetische industrie. Omdat de flessen en potten in de farmaceutische industrie aan belangrijke eisen moeten voldoen met betrekking tot steriliteit, wordt daar een aparte lijn voor aangeboden. De media-fles, bijvoorbeeld, behoort tot deze lijn, alsmede de Sirop en de Veral-fles. Er zijn in totaal 15 opties om uit te kiezen, met verschillende inhoudsmaten. Deze kunnen stuk voor stuk met een steriliteitsniveau worden aangeleverd die voldoet aan de regels van de pharmacopoeia.

Vind de best fles met de configurator

Met de handige online configurator bekijkt u of de media-fles of een andere PET-fles het beste aansluit bij uw wensen. U geeft daar exact in wat u nodig heeft en de configurator vertelt u welke flessen of potten daar het beste bij passen. Vervolgens kiest u een stijlvol en kleurrijk etiket uit en u plaatst uw bestelling. Met een stijlvolle PET-fles van PET Power gaat u vol trots de kopers af, geeft u een overtuigende pitch en ligt uw product ook snel in de schappen.