Weblijn
Image default
Groothandel

Blanco etiketten voor alle toepassingen

Blanco etiketten voor alle toepassingen

Voor vrijwel alle toepassingen zijn blanco etiketten te gebruiken. Zo kunnen ze gebruikt worden als adressticker of prijs- en tht sticker op uw producten. Ook zijn er verschillende soorten materialen en kleefkrachten waarin de etiketten besteld kunnen worden. Etikettenplaza is uw partner op het gebied van etiketten, labels en toebehoren. Het assortiment is erg uitgebreid en bevat alles wat u nodig hebt zoals, prijsetiketten, etiketten printers, etiketten wikkelaars, etiketten dispensers, volgnummersystemen en vrijwel alle soorten etiketten en labels die je maar kunt bedenken. Alle etiketten en labels zijn op basis van offerte te bestellen, omdat elke klant andere wensen heeft voor de etiketten.

Zo kunnen er blanco etiketten besteld worden of juist bedrukte etiketten met bedrijfsnaam of logo of etiketten in één kleur. Daarnaast kunt u nog kiezen uitverschillende formaten, hoeveelheden, de soort kleefkracht en het materiaal waarvan de etiketten gemaakt zijn. 

Blanco etiketten online bestellen

De blanco etiketten zijn eenvoudig online te bestellen door het aanvragen van een offerte. Alle offertes zijn namelijk maatwerk en worden speciaal voor u opgesteld. Zo zijn er thermische, papieren, kunststof en transparante etiketten te bestellen. Deze zijn eenvoudig zelf te printen met of zonder lint. De etiketten printers zijn te koop via de webshop van Etikettenplaza. 

De etiketten hebben verschillende kleefkrachten, zo zijn er etiketten te bestellen die permanent zijn en niet te verwijderen, daarnaast zijn er etiketten die afneembaar en verwijderbaar zijn en als derde zijn er etiketten die geschikt zijn voor de diepvries of koelkast. Wanneer u graag advies wilt of niet zeker weet welke etiketten u moet bestellen, dan kunt u het beste even contact opnemen met Etikettenplaza. Zij helpen u graag en zorgen ervoor dat u de beste producten koopt. Bekijk de website voor het uitgebreide assortiment en neem contact op voor meer informatie. 

 

https://etikettenplaza.nl/blanco-etiketten/