Weblijn
Image default
Bedrijven

Wat doet een stukadoor?

U heeft vast wel eens over hen gehoord en wellicht heeft u ze ook al weleens ingeschakeld, de stukadoor. Een stukadoor zorgt voor de afwerking van de muren en plafonds. De meeste stukadoors kunnen divers stucwerk leveren, bijvoorbeeld pleister-, stuc- of plakwerk. Deze laag over uw muren en plafonds kan dienen als een beschermende laag, maar kan ook dienen als afwerking of verfraaiing van de muren en plafonds. Vaak wordt er gedacht dat deze klus gemakkelijk is uit te voeren en wel even tussendoor gedaan kan worden. Dit is echter niet zo. Want het vereist ervaring, tijd en de juiste materialen en gereedschappen. Een gespecialiseerde stukadoor kan deze klus snel en keurig afwerken. Daarnaast voert een stukadoor vaak ook de voorbereiding uit. Denk daarbij aan de ruimte leeghalen, het opvullen van eventuele gaten en het aanbrengen van een voorstrijkmiddel voor betere hechting. Neem daarom contact op met JFE Bouw & Renovatie en maak een afspraak!

Dé stukadoor van Twente en omgeving

Wanneer u een specialist inschakelt, dan wilt u er zeker van zijn dat de stukadoor kwaliteit en een goede service biedt. De stukadoors van JFE Bouw & Renovatie bieden deze garantie. Zij zijn allemaal vakkundig, veelzijdig en hebben zich gespecialiseerd. Daardoor is vrijwel geen enkele klus te groot en kunnen zij diverse stucwerk leveren. JFE Bouw & Renovatie is werkzaam in Twente en omgeving. Heeft u bijvoorbeeld een stukadoor Hengelo nodig? Neem dan contact op en de stukadoor van JFE Bouw & Renovatie komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en het stucwerk uit te voeren. Wanneer de stukadoor bij u langs komt, zal er ook direct duidelijkheid gegeven kunnen worden over de kosten en de duur van de werkzaamheden. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u op basis daarvan een keuze maken. Wilt u uw muren en plafonds laten stuken? Bekijk de website en maak een afspraak!

Naast stucwerk nog andere diensten beschikbaar!

JFE Bouw & Renovatie is een bedrijf dat breed gespecialiseerd is in bouw, onderhoud en renovatie. Hierdoor kunnen er nog meer diensten worden aangeboden. Naast bijvoorbeeld een stukadoor Nijverdal, kan JFE Bouw & Renovatie ook worden ingeschakeld voor gevelreiniging, schilderwerk, diverse onderhoud werkzaamheden en nog veel meer diensten. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan de website of neem contact op en maak een afspraak. De specialisten van JFE Bouw & Renovatie staan voor u klaar en helpen u graag met diverse diensten in en rondom uw woning. Zij zorgen voor uitstekende kwaliteit, een goede service en gaan pas weg wanneer u tevreden bent!