Weblijn
Image default
Dienstverlening

Sociale media uitbesteden, een slim idee!

Een succesvol bedrijf runnen, vereist complete toewijding. Jij bent 365 dagen in het jaar 24/7 verantwoordelijk. Natuurlijk heb je een team aan medewerkers om je heen, maar de belangrijke beslissingen neem jij zelf. Om te slagen in de commerciële wereld moet je over een aantal  eigenschappen beschikken:

  • je bent actief en ondernemend;
  • je durft de leiding te nemen en verantwoordelijkheid te dragen;
  • je bent optimistisch en ziet overal kansen;
  • je hebt een nieuwsgierige blik;
  • je bent niet bang om fouten te maken;
  • je kunt goed netwerken;
  • je hebt een winnersmentaliteit.

De laatste jaren is er een skill bijgekomen, die we aan de opsomming kunnen toevoegen: handig zijn op social media. Voor sommigen is dit een lastige vaardigheid. Niet dat het moeilijk is, maar wel tijdrovend. Een business profiel aanmaken en een eerste filmpje posten is nog te overzien. Iedere week met iets interessants komen op verschillende platforms, is van een andere orde. Als het jou ontbreekt aan uren en wellicht ook aan creativiteit kun je een professioneel bureau inhuren.

Social media marketing

Your Business Online heeft veel ervaring met Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube en Facebook marketing. De firma weet indrukwekkende resultaten neer te zetten voor grote en kleine bedrijven. Dankzij nauwe contacten met de hoofdkantoren van de verschillende kanalen, zijn de medewerkers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Your Business Online kan het complete sociale media-pakket van je overnemen. Je kunt het bureau ook inschakelen voor één enkele reclame campagne. In sommige gevallen is het verstandig om zichtbaar te zijn op alle media. Bied je een niche product of -dienst aan dan kan een één-kanaal-strategie de beste oplossing zijn.

Ondersteuning bij social media

Kun jij wel wat hulp gebruiken op Facebook en Instagram? Wil je een LinkedIn- en / of Pinterest account aanmaken? Ben je nieuwsgierig naar wat YouTube je zou kunnen opleveren? Social media bureau Your Business Online staat voor je klaar. Bel of mail snel: 076 – 88 97 629, info@yourbusinessonline.nl.