Weblijn
Image default
Dienstverlening

Hoe staal verzinken in zijn werk gaat

Op zoek naar een bedrijf dat het verzinken van staal voor u regelt? Dan bent u op zoek naar een professionele partij in Brabant. U bent in dit geval van harte welkom bij Verzinkerij Rijen. Hier wordt u verder geholpen met het verzinken van zo’n beetje al uw staal. Op de website vult u heel eenvoudig een checklist in. Aan de hand van deze checklist kan het bedrijf snel een plan van aanpak formuleren. Contact opnemen met deze verzinkerij in Rijen is heel eenvoudig en gaat vrijblijvend. Maar wat is verzinkt staal nu eigenlijk? Het is staal dat voorzien is van een beschermende zinklaag. Corrosie, beter bekend als roest, zorgt voor slijtage. Het staal neemt in kracht af, waardoor de constructie kwetsbaarder wordt. Door een professionele verzinkerij in te schakelen, voorkomt u dat het staal moet worden vervangen. U mag rekenen op de grootst mogelijke expertise en al 40 jaar ervaren vakmanschap.

Verzinkt staal dat aan de hoogste normen voldoet

Thermisch verzinken gebeurt middels een dompelproces. Om het staal goed te kunnen beschermen, wordt het voorbehandeld in baden van verschillende vloeistoffen. Het verzinken van staal heeft verschillende voordelen. Ten eerste wordt het staal, dat in zijn zinkbad een temperatuur van 450 graden Celsius kan bereiken, vrij van alle vormen van roest en onderroest. Zwakke plekken in het metaal worden met de zinklaag aangepakt, net zoals een fluorgebit de zwakke plekken in een volgroeid gebit helpt te beschermen. Als u staal laat verzinken bij Verzinkerij Rijen uit het gelijknamige plaatsje in Brabant, dan weet u zeker dat het aan de EN-1090 norm voldoet. Deze norm is in het leven geroepen om gezondheidsgevaren tegen te gaan en de kwaliteit van staal te waarborgen.

Maak direct een afspraak

Wilt u weten wat dit specialistische bedrijf voor u kan betekenen op het gebied van het verzinken van staal? Neem dan vandaag nog contact met hen op. U bereikt hen eenvoudig via de contactgegevens die u op de website vindt. Wacht niet te lang, onverzinkt staal kan op den duur vele nadelen met zich meebrengen!

https://verzinkerij-rijen.nl/