Weblijn
Image default
Dienstverlening

Blijvende vermoeidheid kan verschillende oorzaken hebben

Mensen die kampen met blijvende vermoeidheid hebben lang niet allemaal dezelfde achtergrond. Vermoeidheid kan ontstaan als gevolg van een burn-out. Maar het kan ook de nasleep zijn van een doorgemaakte ziekte. Een zware griep bijvoorbeeld of een besmetting met Covid-19. Ook als u bent behandeld tegen kanker kan dit leiden tot blijvende vermoeidheid. Dit is voor veel mensen erg frustrerend omdat het een enorme belemmering kan zijn voor het dagelijks functioneren. Als u hiervan het slachtoffer bent, blijf dan niet met uw klachten rondlopen maar kaart dit aan bij de huisarts of uw behandelend specialist.

Behandeling bij chronische pijn

Ook bij chronische pijnklachten is behandeling zeker mogelijk. Dergelijke klachten treden op bij verschillende aandoeningen zoals artrose, reuma of spierziekten. Maar ook na een ongeval of ander trauma of na een operatieve ingreep kunt u te maken hebben met chronische pijnklachten. Door hiervoor een gerichte behandeling in te zetten kunnen deze klachten worden verholpen of in ieder geval verminderd. De gespecialiseerde kliniek Revalis kan u hierbij van dienst zijn. Zij hebben vestigingen in zowel Den Bosch als Breda. Hier kunt u terecht nadat u een doorverwijzing heeft gekregen van uw specialist, de huisarts of de bedrijfsarts.

Pijn of vermoeidheid hoeft niet blijvend te zijn

Leg u er niet zomaar bij neer als u te maken heeft met chronische pijnklachten. Dat geldt ook als u kampt met blijvende vermoeidheid. Voor beide geldt dat het zeker niet zo is dat er op voorhand niets aan te doen is. U kunt in veel gevallen baat hebben bij een behandeling in één van de twee klinieken van Revalis. Op hun website is meer te lezen over de behandelingen die u hier kunt volgen. Er wordt altijd eerst een intake gepland. Tijdens dit gesprek worden uw klachten besproken zodat er een gericht behandelplan kan worden opgesteld. Aan de hand van dit plan wordt dan toegewerkt naar een zo goed mogelijk eindresultaat.