Weblijn
Image default
Bedrijven

zorg voor uw kaken

Niemand houdt van de tandarts, maar iedereen wilt wel een gezonde en schone en mooie mond hebben. Helaas is er geen oplossing voor dit probleem, maar er is wel een kliniek die alles rondom uw mond doet. Van chirurgische ingrepen tot beugels en zelfs standaard ingrepen. Ik heb het natuurlijk over de Orfeo kliniek!

U las het goed, Orfeo kliniek doet ook chirurgische ingrepen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een chirurgische kaakcorrectie. Waar wij uw kaak een stuk naar voren of naar achteren zetten. Hiervoor hebben wij een zeer professioneel en uitgebreid team. Dit team bestaat uit één of twee chirurgen en een hele lading assistenten. En dit team is ook nog eens bijzonder ervaren! Dus u hoeft zich nergens zorgen om te maken! Voordat uw operatie begint krijgt u eerst een paar gesprekken en testen. Hieruit kan Orfeo kliniek een conclusie trekken over wat er moet gebeuren en hoe dat aangepakt moet worden. Dat zal u allemaal haarfijn uitgelegd worden zodat u daar ook een beetje uw rust uit kan halen.

Beugel nodig? Kaakoperatie komt steeds vaker voor. Is niks om je om te schamen, het wordt zelfs steeds populairder! Vroeger was het hebben van een beugel niet zo belangrijk en over het algemeen veel te duur. Door toch te kiezen voor een beugel kan je een optimaal gebit krijgen voor slechts een korte periode. Een beugel kan oncomfortabel zijn, maar het resultaat is altijd beter dan dat mensen verwachten. Om te beginnen krijgt u een afspraak met een orthodontist. Dan worden uw metingen afgenomen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe wij te werk gaan of wat we allemaal doen? Bezoek dan snel onze website! Daar vindt u een uitgebreide beschrijving van al onze activiteiten. Of bel onze praktijk, onze medewerkers zijn meer dan gewillig al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden

zorg voor uw kaken