Weblijn
Image default
Woningen

Dit is jouw makelaar voor Amersfoort

Ben u op zoek naar een huis, of wilt u uw huis juist verkopen? Dan bent u bij Schoofmakelaardij, Makelaar Amersfoort aan het juiste adres. We bieden niet alleen een ruim aanbod huizen aan in en rondom Amersfoort, maar bieden u ook hulp bij de aan- of verkoop van uw huis. Daarnaast kunt u uw huis ook laten taxeren door onze deskundige medewerkers. 

De zoektoch naar je droomwoning  

Of het nu de aankoop is van uw eerste huis of wanneer u al vaker een huis heeft gekocht, u zult altijd terecht kunnen bij Schoofmakelaardij. We begeleiden u als aankoopmakelaar niet alleen bij een bezichtiging en de financiële zaken van de aankoop van een huis, maar ook bij het vinden van het juiste huis voor u. Samen zoeken we naar uw droomhuis, rekening houdend met onder andere de omgeving en budget. Hierbij kunnen we u ook bijna dagelijks laten weten of er nieuwe huizen te koop zijn komen te staan in en rondom Amersfoort. Zo kunt u het snelst uw droomhuis vinden.  Wanneer we samen een huis gevonden hebben die uw interesse heeft, kunt u samen met ons de bezichtiging doen. Hierbij kunnen we u advies aanbieden over de bouwkundige aspecten en eventuele bouwplannen van het huis. Daarnaast bieden we deskundige tips en adviezen aan over omgevingsaspecten en milieuaspecten. Ook kunt u hulp krijgen bij de financiële en juridische zaken die te maken hebben bij de aankoop van een huis. Met alle vragen die u mogelijk heeft over de aankoop van een huis kunt u bij ons terecht. 

Verkoop en taxatie

Bij de verkoop van uw huis spelen vaak twee dingen de hoofdrol: de beste prijs voor uw huis en de snelste verkoop. Om ervoor te zorgen dat uw huis voor de juiste en beste prijs verkocht wordt, kunt u uw huis laten taxeren door onze geclassificeerde medewerkers: wij zijn namelijk erkend taxateur in Amersfoort. Hierbij zullen wij u ook verkoopadviezen kunnen geven die van dienst kunnen zijn tijdens de verkoop, mocht u hier belang bij hebben. Daarnaast kunnen we u tijdens de daadwerkelijke verkoop van uw huis helpen met het zoeken van de juiste kopers. Hierbij bieden we u een persoonlijke site aan voor de verkoop van uw huis. Hier kunnen eventuele kopers een virtuele bezichtiging maken en meer informatie over uw huis vinden. Daarnaast verzorgen we de bezichtigingen voor uw huis en komt uw huis in onze etalage te staan. Wanneer er daadwerkelijk iemand overgaat tot de koop van uw huis, zal Schoofmakelaardij beide partijen begeleiden in de verkoop/aankoop en de onderhandelingen. 

De taxatie van een huis is niet alleen een belangrijk onderdeel voor de aankoop en verkoop van een huis, maar ook belangrijk voor andere financiële zaken. Denk hierbij aan een hypotheekaanvraag, maar ook aan scheidingen en nalatenschappen. Bij Schoofmakelaardij kunt u uw huis door deskundigen laten taxeren zodat dit correct geregeld kan worden. We, als Schoofmakelaardij, zijn niet alleen geregistreerd bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) als gecertificeerd taxateur, maar ook lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Daarnaast zijn we bij verscheidene instanties ingeschreven zoals het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en Taxateurs Unie. Al met al zullen wij er dus voor zorgen dat uw huis juist getaxeerd wordt. 

Waarmee kunt u nog meer bij schoofmakelaardij terecht? 

We kunnen u ook hulp bieden wanneer u uw huis wilt verhuren. Hierbij geven we vooral advies, of verwijzen we u door naar een van onze partners. Daarnaast kunnen we steun bieden bij andere financiële problemen. Dit kan in vorm van een adviseur die altijd voor u klaar staat en voor u persoonlijk een oplossing zoekt. Ook kun u bij ons terecht voor bedrijfsmatig onroerend goed (BOG). We kunnen u hierbij advies aanbieden voor het (ver)huren of (ver)kopen van een pand. Daarnaast kunnen we ook hier een taxatie doen en u persoonlijk advies bieden.

Dit is jouw makelaar voor Amersfoort