Weblijn
Image default
Beauty en verzorging

Dit doe je als je kind te veel energie heeft.

Veel kinderen hebben een heleboel energie. Zo veel dat ze het soms niet allemaal kwijt kunnen binnen één dag. het gevolg hier van is dat ze avonds niet kunnen slapen, of dat ze juist heel vroeg wakker zijn. de meeste ouders hebben weinig zin om om 5 uur in de ochtend verstoppertje te spelen. gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt doen om je kind uit te putten overdags. als je zorgt dat ze al hun energie kwijt zijn aan het einde van de dag, kan je rekenen op een goede nachtrust. Als je geen tijd hebt om met je kinderen mee te gaan kan je zal altijd bij de bso afgooien, die houden ze wel bezig. 

Neem je kind mee naar een speeltuin. Laat hem of haar lekker met alle buurtkinderen spelen. Zo kunnen ze op de toestellen klimmen, ze kunnen lekker rennen, stoepkrijten elastieken en tikkertje spelen. Speeltuinen zijn altijd een goed idee. Het nadeel is dat we in Nederland wonen en het is hier niet altijd even lekker weer. Er zijn binnen speeltuinen, maar hier moet je vaak voor betalen en als ouder zijnde zit je er niet echt op je gemak. Speeltuinen zijn dus alleen handig als het mooi weer is. 

Koop een trampoline. Kinderen kunnen zich uren vermaken op een spring ding. Ze zijn alleen niet even veilig. Een magic circle trampoline heeft een ingebouwd veiligheidsnet voor trampoline. Hierdoor zullen de kinderen er niet af vallen. Het net is hoog genoeg dat ze er niet overheen kunnen springen en hij zit zo in elkaar dat ze niet met hun voeten tussen de veren kunnen komen te zitten. Er zijn miljoenen spelletjes te verzinnen die je op een trampoline kan doen. Kinderen zijn er niet snel op uitgekeken en alle vriendjes en vriendinnetjes kunnen mee spelen.  

Dit doe je als je kind te veel energie heeft.