Weblijn
Image default
Beauty en verzorging

Zeg dag tegen vermoeide ogen

Hoor je ook vaak van mensen dat je er moe uitziet, terwijl je je eigenlijk prima voelt? Wanneer we ouder worden kan het zo zijn dat onze ooglid lichtjes gaat beginnen te zakken. Dit zorgt ervoor dat we een vermoeide indruk krijgen. Een vermoeide indruk kan heel vervelend zijn. Vooral als je je eigenlijk heel goed en lekker in je vel zit. De opmerkingen van andere en de spiegel kunnen ervoor zorgen dat je je heel onzeker begint te voelen. Je wilt er namelijk uitzien zoals je je voelt. Als je je gewoon nog jong en fris en fruitig voelt dan wil je ook dat je er zo uitziet. Wat zijn de oorzaken dat je ogen een vermoeiende indruk wekken en hoe kan dit voorkomen worden?

Vermoeide ogen komen vaak door overtollig huid dat boven je oog komt te zitten. Het kan als heel vervelend worden ervaren maar vaak bij het ouder worden zal het bovenooglid nog meer beginnen te zakken. Dit komt doordat de huid op het bovenooglid steeds slapper wordt en begint te zakken. Ook zijn er gewoon jongen mensen die last hebben van hun bovenooglid die steeds meer begint te hangen. Er zijn verschillende cremes op de markt die beweren dat ze het zakken van het bovenooglid tegengaan. Vaak zijn deze crèmes weinig effectief. Vaak kan een bovenooglidcorrectie wel oplossing bieden. Dit is een zeer kleine ingreep dat zeker voor een grote verandering in de uitstraling van het gezicht kan betekenen.

Wanneer je een bovenooglidcorrectie ondergaat wordt het overtollige huid aan de bovenkant van je oog weggehaald. Vaak wordt er zowel overtollig huis als vet weggehaald. Vaak is het raadzaam om bovenooglidcorrectie ervaringen online te lezen. Op deze manier kun je research doen naar de vele klinieken die deze behandeling aanbieden. Daarnaast zijn er ook ooglidcorrecties ervaringen te vinden op de website van verschillende klinieken.

Zeg dag tegen vermoeide ogen