Weblijn
Image default
Dienstverlening

Rondreis Israël

Aankomende zomer ga ik met een paar vrienden naar israël. Het is een jongerenreis en wij zijn met z’n 3en. Verder zullen er nog ongeveer 9 andere jongeren deelnemen aan deze rondreis Israël . Normaal als je aan een jongerenreis denk dat denk je aan Chersonissos, Star Beach of El Arenal om te gaan feesten, jezelf lekker laveloos te zuipen en alleen maar op bed liggen en s avonds weer je nest uit en weer laveloos worden. Dit leek ons niks en we wouden een vakantie die iets serieuzer was dan dit. Tuurlijk het is niet zo dat wij nooit een biertje drinken, best wel vaak doen we dat eigenlijk wel maar om nou 10 dagen lang ergens laveloos rond te lopen lijkt ons gewoon niks.

 

Israël

We dachten een hele tijd na over wat we dan gingen doen. Het liefst gingen we natuurlijk ver weg naar Mexico of Australië maar dit budget hadden we helaas niet. Dus gingen we kijken wat ons nou nog meer interessant leek. We zijn allemaal wel aardig vrij opgevoed maar wel met een christelijke basis. Omdat we de verhalen uit de Bijbel mooi vinden en eigenlijk ook wel benieuwd zijn hoe het allemaal zit en hoe het er daar in Israël er nu uitziet dachten wij we gaan naar Israël. We wilden wel een rondreis Israël zodat we zoveel mogelijk konden zien van het hele land.

 

israelidoedreizen.nl

We gingen dus op zoek naar een bedrijf waar we een rondreis israël konden boeken. We hadden er meteen veel zin in. We vonden wel sommige bedrijven maar dat was een gewone rondreis en daar vertelde ze niks over het geloof. Toen kwamen we terecht bij israelidoedreizen.nl. Dit is een organisatie die reizen organiseert ook voor jongeren. Ze nemen je mee naar de mooiste plekken van Israël en vertellen je dan over het geloof of wat er gebeurd is.

 

Rondreis Israël