Weblijn
Image default
Zakelijk

Bestel hier postnl labels

Verstuurd jouw bedrijf veel pakketten of andere producten via de post, dan zijn de postnl labels zeker een aanrader. Deze etiketten zijn via Zolemba makkelijk te bestellen. Deze worden met een thermische printer gemaakt. Hiervoor is geen inkt nodig en dat heeft zijn voordelen. Door het etiket te verwarmen verkleurd deze en zo wordt de tekst hierop gezet.  Want een etiket wat gedrukt is met inkt loopt de kans om uit te lopen wanneer een pakket nat wordt. Hierdoor kunnen de gegevens die op het etiket waren gedrukt onleesbaar worden.

Een onleesbaar etiket kan ervoor zorgen dat een pakket niet geleverd gaat worden en misschien wel zoek raakt. Daarom zijn de speciaal bedrukte etiketten zeker aan te raden wanneer pakketten verzonden moeten worden. Het wordt ook wel de shipping labels genoemd. 

Etiketten online bestellen

Voordeel is dat er via Zolemba snel postnl labels en andere etiketten besteld en geleverd kunnen worden. Zodra een bestelling de deur uit is gegaan, wordt deze de volgende werkdag al geleverd. Hierdoor hoef je nooit op etiketten te wachten. Er zijn hier veel verschillende labels te bestellen. Niet alleen etiketten waarmee je kan versturen. Maar ook modellen die bijvoorbeeld op een fles geplakt kunnen worden of op andere producten. Het assortiment wat hier te vinden is, is enorm. De keuze is enorm en de prijzen laag.

Meer weten over bepaalde etiketten, of andere producten. Neem dan contact op met de experts van Zolemba. Zij staan je graag te woord en helpen met het maken van de juiste keuze.

https://www.zolemba.nl/nl/blanco-etiketten/postnl-labels