Weblijn
Image default
Aanbiedingen

Ook staalbouw voor woningen kan worden voorzien van optimale geluidsisolatie

Over een staalconstructie op maat wordt nogal eens beweerd dat deze een belemmering kan vormen wat betreft de geluidsisolatie. Dit zou voor zowel staalbouw voor woningen als kantoorpanden en hallen gelden. Alhoewel staal uiteraard andere bouwfysische eigenschappen dan het traditionele beton heeft, hoeft dit geen belemmering op te werpen. Staal heeft inderdaad een hoog geleidend vermogen en ontoereikende massa om geluid te absorberen, maar door een gespecialiseerde partij met een oplossingsgerichte werkwijze kunt u dit potentiële nadeel laten opheffen.

Specialist in op maat gemaakte staalconstructies

Staalbouw voor woningen staat bekend om vele voordelen: duurzaamheid, flexibiliteit en open ruimtes. Mits constructieonderdelen goed gedetailleerd en uitgevoerd zijn, kunnen deze hoge geluidsprestaties behalen. Het gaat dan om stalen constructieonderdelen die samen de ruimte vormen, dus de muren, de vloer, het plafond en de gevel. R.E.M. Techniek mag zich specialist op het gebied van op maat gemaakte staalconstructies noemen. Dankzij de expertise en jarenlange ervaring zal ook op het gebied van geluidsisolatie het beste resultaat worden behaald.

Constructies volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen

Het gespecialiseerde bedrijf bevindt zich in Winkel, vlak bij Heerhugowaard, en past zijn kennis en ervaring toe op de vervaardiging van tal van staalconstructies op maat: van staalbouw voor woningen tot bedrijfspanden en loodsen. Zoekt u naar een bepaalde staalconstructie, of wilt u een staalconstructie op maat laten vervaardigen? Bij dit bedrijf worden enkel de hoogste kwaliteitsnormen gehanteerd en draagt men betrokkenheid bij de klant hoog in het vaandel.

Een snelle totstandkoming

Bent u (of uw klant) op zoek naar een woning met een grote, open ruimte? Of heeft u een staalconstructie op maat nodig die een ander doel zal dienen? Dan bent u bij R.E.M. Techniek aan het juiste adres. Constructies worden door dit bedrijf snel vervaardigd, mede doordat de stalen elementen al in de fabriek op maat worden gemaakt. Dit levert ook nog eens aanzienlijk minder afval op de bouwplaats op.