Weblijn
Image default
Mode en Kleding

De populairste schoenentrends voor het hele gezin

Hoe mooi je kleding ook is, zonder goede schoenen is de outfit niet compleet. Maar stijlvolle schoenen zijn niet langer voldoende, tegenwoordig willen we ook een schoen die comfortabel zit én lang meegaat. Daarnaast moeten jouw nieuwe schoenen je voeten goed kunnen ondersteunen tijdens het lopen. Je voeten zijn immers een zeer belangrijk onderdeel van je lichaam, en die wil je goed verzorgen. In dit artikel lees je alles over de meest populaire trends op het gebied van schoenen. We focussen ons niet alleen op de vrouwenschoenen, maar ook op de heren- én de kindertrends. Zodat het hele gezin voortaan niet alleen op de mooiste, maar ook op de meest comfortabele schoenen loopt!

Schoenen voor mannen

Sneakers zijn ontzettend populair bij de mannen. Toch heeft ook de klassieke sneaker meerdere veranderingen ondergaan in de afgelopen jaren. Waar je vroeger de meest felle kleuren terugzag, zijn basic kleuren tegenwoordig weer helemaal in. Neem bijvoorbeeld de veja heren sneakers. Deze sneakers zijn verkrijgbaar in meerdere neutrale kleuren. Denk bijvoorbeeld aan olijfgroen, zwart, wit en bruin. Naast deze kleurentrend zijn ook duurzame materialen zeer populair. Schoenen die gemaakt worden met oog voor het milieu en waarbij zo min mogelijk schade toegebracht word aan mens en dier.

Schoenen voor vrouwen

Ook bij de vrouwen zijn duurzame schoenen zeer populair. Hierbij is het zeer belangrijk dat de schoenen zo min mogelijk schade toebrengen aan het milieu. Neem de veja dames schoenen als voorbeeld. Deze sneakers zijn razend populair. Niet alleen door de leuke kleuren, maar ook door de ecologische en biologische samenstelling van de schoen. Deze sneakers worden namelijk gemaakt van eco-katoen, wild rubber en plantaardig leer. Deze materialen creëeren niet alleen een schoen die er leuk uitziet, maar ook eentje die bijdraagt aan het beschermen van de aarde.

Schoenen voor kinderen

Bij kinderschoenen veranderen de trends vaker dan bij schoenen voor volwassenen. Vooral de kleuren van kinderschoenen zijn zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf, zoals de verandering van temperatuur. Toch kun je bij kinderschoenen wel degelijk langdurige trends ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van gekleurde veters, of zelfs glitter-veters. Ook lichtjes in de zolen van de schoenen zijn populair, vooral bij schoolkinderen. Deze lichtgevende zolen zijn niet alleen heel veilig, maar ook nog eens een gegarandeerde hit op het schoolplein.