Weblijn
Image default
Mode en Kleding

Een portemonnee voor dagelijks gebruik

Portemonnees zijn slechts zo goed als ze in het dagelijks gebruik blijken te zijn, dus ze moeten bestand zijn tegen veel. Welk materiaal zou beter geschikt zijn voor dit product dan echt leer? De materiële stof geeft voortdurend toe aan de invloed van de omgeving en bewijst elke dag weer dat het een authentiek mooi materiaal is.

Overigens ziet dit natuurproduct er ook nog eens mooi en nobel uit. De natuurlijke charme van deze portemonnees is gebaseerd op leer, wat je portemonnee echt aantrekkelijk maakt! Met een portemonnee als deze is zowel het besparen als het uitgeven van geld twee keer zo leuk!

Het leer is ongelooflijk veelzijdig. Want niet alleen de grondstof maar ook het schuurproces bepaalt de kwaliteit van het leer. Hoe hard of soepel, stevig of zacht het leer uiteindelijk wordt, wordt bepaald door het specifieke schuurproces dat wordt gebruikt. Om een Cowboysbag portemonnee in het assortiment te creëren, moet het leer aan alle eisen voldoen.

Milieuvriendelijke en geschuurde buffelhuid is ons voorkeursmateriaal. Dit is voornamelijk afkomstig van fabrikanten waar traditionele, langdurige werkprocedures moeten worden gevolgd. Bijvoorbeeld: Na de productie moet de huid “verzadigd” worden en in de was worden gezet. Dit wordt traditioneel gedaan met behulp van natuurlijke was. Je kunt letterlijk de 100% echt lederen kwaliteit van de portemonnees ruiken.