Weblijn
Image default
Auto’s en Motoren

viaBOVAG Toyota RAV4

{{external image}}

Hij is robust met een sportieve uitstraling en valt eteen op, de Toyota RAV4. De auto werd voor het eerst in 1994 geproduceerd en deze eerste generatie ging tot het jaar 2000 mee. Ten onderging het een facelift.

 

De Toyota RAV4 is een zeer rijk uitgeruste en een zeer  complete auto

De Toyota RAV4 kreeg in 2009 opnieuw een facelift en werd op tal van verschillende punten veranderd en verbeterd vooral.  De aanpassingen waren met name cosmetisch van aard, De auto kreeg een andere bumper, andere lichtunits en standaard elektrisch inklapbare buitenspiegels.  Ook heeft de Toyota RAV4 een regen- en lichtsensor. Ook standaard is een GPS systeem met een harde schijf. De Toyota RAV4 is een complete SUV met veel ruimte in de auto en uitstekende rijkwaliteiten. Ben je op zoek naar een tweedehands Toyota RAV4?  Probeer dan een viaBovag Toyota RAV4 te kopen. Dan is het zeker dat je een betrouwbare want goed onderhouden auto koopt. En dat is iets wat je niet kunt zeggen van alle tweedehands auto’s.

Zoek je inspiratie, check dan eens het autoblog autodromen.nl

De Toyota RAV4 is nou typisch zo’n auto die onderwerp zou kunnen zijn op autoblog Autodromen.  Het zeer interessante autoblog zoekt altijd de krenten in de pap en brengt meer dan verhalen over de motorinhoud en cilinders. Het biedt achtergrondverhalen en vooral inspiratie, Zeker als je een andere auto zoekt, geeft het je inspiratie zodat je wel weet in welke hoek jij je nieuwe auto moet zoeken. Auto must haves, leuke weetjes en elektrisch rijden en veiligheid. Er komt van alles voorbij rondom het onderwerp auto’s en alles wat er mee te maken heeft. Een absolute aanrader dus. Autodromen. Voor wie verder kijkt dan alleen snelheid en kracht en die precies wil weten hoe het allemaal echt zit.