Weblijn
Image default
Auto’s en Motoren

Autoverkoop in de lift

De verkoop van nieuwe bedrijfswagens in de Europese Unie is in december op jaarbasis met dubbele cijfers gegroeid, hetgeen ook gold voor de verkoop in Nederland. In de Europese Unie steeg het gemiddelde verkoopvolume vorige maand ten opzichte van een jaar geleden met 10,4 procent naar 211.941 stuks. De verkoopgroei deed zich ook nu voor bij alle categorieën, namelijk bestelbussen, vrachtwagens en personenbussen.

In Nederland steeg de verkoop van nieuwe bedrijfsvoertuigen vorige maand met 10,0 procent tot 4.700 stuks. In heel 2016 steeg de registratie van het aantal nieuwe bedrijfswagens in de Europese Unie op jaarbasis met 11,9 procent naar ruim 2,3 miljoen stuks. In Nederland steeg de verkoop van nieuwe commerciële voertuigen vorig jaar met een vijfde.

Stel je voor: je hebt sinds een paar jaar een eigen bedrijf en je hebt niks te klagen. Je besluit uit te breiden door een mooie bestelwagen voor het bedrijf te kopen met bestikkering. Je bent natuurlijk op en top zuinig en probeert de auto zo nieuw mogelijk te houden. Je rijdt niet te hard en let goed op bij het inparkeren, want het is een grote bus. Je bent een ervaren bestuurder, maar toch ben je ergens bang dat je zomaar tegen een paaltje zit die je over het hoofd hebt gezien. Dit zou zomaar kunnen, een ongeluk zit immers in een klein hoekje, en meestal zijn de kosten voor de schade groter dan de aanschaf van een achteruitrijcamera.

Hierin kan een achteruitrijcamera set dus een oplossing bieden. Met een achteruitrijcamera heb je altijd zicht wat er achter je gebeurd en verklein je de kans op blikschade, dag én nacht. Vooral in drukke steden zijn hoge veiligheidsrisico’s aanwezig. Ook voor in de agrarische sector, hulpverlening, defensie en zelfs de scheepvaart zijn achteruitrijcamera’s geschikt. Dus, wat weerhoudt u nog? Ga een achteruitrijcamera kopen!

Autoverkoop in de lift