Weblijn
Image default
Auto’s en Motoren

Wat zijn Fiat bedrijfswagens?

Een fiat bedrijfswagen is een ruime bus die geschikt is voor allerlei verschillende taken. Wil je gemakkelijk door de stad rijden, hou je liever van een grote laadruimte of wil je gewoon een bus die het altijd goed doet. Dan is het verstandig om te kiezen tussen de fiat bedrijfswagens

Fiat heeft allerlei verschillende modellen op de markt gebracht. Van kleine modellen, zoals de Fiat Fiorino tot de grote luxere Fiat Ducato die beschikt over een erg grote laadruimte. Ben je benieuwd welke modellen Fiat in de aanbieding heeft? Lees dan deze blog.

 

Wat zijn de beste Fiat bedrijfswagens voor in de stad?

Als je in de stad woont heb je natuurlijk andere wensen en behoeftes als iemand die op het  platteland woont. Gelukkig heeft Fiat een groot aanbod in verschillende auto’s. Als je niet veel laadruimte nodig heb, kun je kiezen voor de Fiat Doblo. Dit model is sinds zijn introductie in het jaar 2000 de meest verkochte bestelauto van Fiat, en dat is niet zonder reden. Hieronder staan enkele specificaties van dit model.

–        Netto laadvermogen: 750 tot 1000 kg

–        Vermogen van de motor: 70 tot 135 pk

–        Inhoud van de laadruimte: 3,4 m2

Natuurlijk zijn er veel andere modellen die erg goed voor in de stad zijn, ben je benieuwd? Klik dan hier

 

Wat zijn de beste fiat bedrijfswagens voor buiten de stad?

Wil je liever een grotere bus, omdat je bijvoorbeeld wat meer gereedschap mee moet nemen. Dan is het een erg slimme keuze om voor de Fiat Ducato te gaan. Deze duurzame bestelbus is niet alleen erg mooi, maar het is ook nog een enorm efficiënt. Zo is de bus verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende afmetingen, 3 verschillende hoogtes en 4 verschillende lengtes. Genoeg keus dus, wereldwijd zijn er al ongeveer 2,5 miljoen modellen verkocht. Tegenwoordig heeft de fabrikant ook al elektrische Fiat bedrijfswagens.

Wat zijn Fiat bedrijfswagens?