Weblijn
Image default
Mode en Kleding

Waar let je op bij een goede bikini

Waar let je op bij een goede bikini

 

De vakantie staat weer voor de deur, dat betekent dat het tijd wordt om de koffer weer te pakken. Waar de één er al op tijd mee begint, wacht de ander het liefst zo lang mogelijk. Het inpakken van een koffer is natuurlijk ook niet het leukste wat er is. Toch is het wel verstandig om dit op tijd te doen en ook om voor jezelf een checklist te maken met dingen die je absoluut niet mag vergeten. Het kan namelijk zomaar zijn, dat wanneer je aan het inpakken bent, je tot de conclusie komt dat je helemaal geen bikini meer hebt of er nog wel eentje hebt liggen, maar deze niet meer goed past. Kortom, zorg er dus voor dat je op tijd begint. Als het dan toch tijd is voor een nieuwe bikini, dan kun je maar beter een goede halen. Door op onderstaande zaken te letten, weet je zeker dat je slaagt.

 

Pasvorm

 

De pasvorm van een bikini bepaald voor een groot deel hoe deze bikini er uiteindelijk bij je uit komt te zien. Het is daarom ook verstandig om net als bij speciale lingerie, naar een winkel toe te gaan om daar verschillende type bikinis te passen. Je zit er namelijk niet op te wachten, dat wanneer je er eentje online bestelt en deze blijkt niet te passen, je alsnog op zoek moet naar een nieuwe exemplaar. Door naar de winkel toe te gaan, kan een medewerker je helpen en kun je ervan op aan dat je uiteindelijk met een goede bikini op reis kunt. 

 

Maat

 

De maat is vooral bij een bikini essentieel. Waar dit bij een sport bh vaak iets minder uitmaakt, als deze maar strak zit, is dit bij een bikini niet het geval. Je hebt er immers niets over aan, dus wanneer je bikini veel te klein is, dan zullen je borsten er aan de zijkant uit kunnen komen, iets wat je natuurlijk liever niet hebt. Het is dus belangrijk dat je kiest voor de juiste maat. Dit kun je doen door naar een winkel te gaan, maar ook de maat van je bh kun je natuurlijk gewoon aanhouden. Echter is het wel goed je te realiseren, dat ook hier verschil in kan zitten. Het wil namelijk niet zeggen, dat wanneer een anita bh je wel past in een bepaalde maat, dit ook geldt voor een elomi bh. Kortom, meten is weten!