Weblijn
Image default
Mode en Kleding

Authentieke kimono dames kort bestellen?

Wanneer je op zoek bent naar traditioneel kleding, dan is de kimono een must om te hebben! Van oorsprong komt het uit Japan en geschikt voor zowel dames als heren. Dit kledingstuk heeft altijd wijde mouwen waardoor het ook erg ruim zal zitten en blijven zitten. 

Vandaag de dag hebben steeds meer dames het in de gaten dat het dragen van een kimono ook zeer comfortabel zit. Hierdoor heb je de mogelijkheid uit een lange variant, maar vaak kiezen ze voor een kimono dames kort. Dit vanwege dat het model wat rustiger zit en dus ook gedragen kan worden boven een spijkerbroek bijvoorbeeld. Maar nu rest natuurlijk nog wel de vraag waar je dit kan bestellen. Je wilt immers wel kwaliteit in huis halen wat logisch is. 

Handgemaakte kimono in diverse kleuren

Het mooiste van deze kimono’s is dat er nooit eentje kan zijn die hetzelfde is! Deze kimono’s worden namelijk handgemaakt waardoor de kans op een dubbele minimaal is. Bij Hindi & Bindi vind je de leukste kleuren en voor een zeer aantrekkelijke prijs! Wat het helemaal bijzonder maakt is dat deze kimono’s gemaakt zijn van gerecycled Indiase zijden Sari’s. Zo denk je niet alleen mee aan het milieu, maar je draagt ook echt goede kwaliteit. 

Hindi & Bindi levert niet alleen diverse kleuren, soorten en maten. Ook maken zij het mogelijk dat jij handige tips kunt vinden omtrent het dragen van deze kledingstukken. Wil jij ook graag weten welke kimono’s je kunt vinden op deze website? Wacht dan niet langer en bekijk vandaag nog de website.