Weblijn
Image default
Aanbiedingen

Zwemmachines

We zien in de aanschaf van een zwembad een grote verandering plaatsvinden. Waar men vroeger standaard de keuze maakt voor een zwembad met een afmeting van 8 x 4 meter of 10 x 4 meter, deze keuze wordt ook zeker nog steeds wel gemaakt, wordt er tegenwoordig ook steeds vaker gekozen voor een kleiner zwembad. Bij een wat kleinere tuin dacht men dat een zwembad niet mogelijk was, aangezien je wel ruimte moet hebben voor een redelijk zwembad om in te kunnen zwemmen. Dit kan in een klein zwembad ook met behulp van een zwemmachine. Hieronder een korte uitleg van de diverse mogelijkheden.

Jetstream

Een jetstream is een zwemmachine waarbij zogenaamde jets tegenstroom leveren. Tegen deze tegenstroom kan men inzwemmen. De opening van een jet (nozzle) van een jetstream is 5 centimeter. Hierdoor moet je er bij een jetstream wel voor zorgen dat je in die stroom blijft zwemmen en dat is soms best lastig qua positionering. Een jetstream tegenstroomapparaat wordt veelal gekozen voor de recreatieve zwemmer.

Uwe Puro Compact

De Puro Compact is een krachtigere zwemmachine dan de jetstream, dit komt door de tegenstroom unit met Flatstream Technologie. Door een bredere uitlaat wordt er een grotere en krachtigere tegenstroom geleverd. De Puro Compact wordt veelal gekozen door de sportieve zwemmer.

Evastream

De Evastream is een compact en krachtig tegenstroomapparaat. De Evastream heeft een zeer stabiele waterstroom.  Hierdoor ervaart men dat het prettig is om hier tegenin te zwemmen. Het doel bij de Evastream is niet om zoveel mogelijk water te verplaatsen, maar om een hoge stromingssnelheid voort te brengen. Bij de Evastream is het mogelijk om gebruik te maken van een app om zo diverse trainingsprogramma’s in te stellen. De waterverplaatsing varieert bij de modellen EVAstream Fit van maximaal 225 m3/h (aanpasbaar) / EVAstream Pro maximaal 350 m3/h (aanpasbaar) / EVAstream Max maximaal 2 x 225 m3/h (aanpasbaar).De Evastream wordt veelal gekozen door de sport- en professionele zwemmer.

Binder Hydrostar en Easystar

De tegenstroomapparaten van Binder hebben een gelijkmatige doorstroming aan de boven- en onderzijde van het lichaam. Hierdoor bent u niet steeds bezig om in evenwicht te blijven en geeft het een natuurlijk zwemgevoel. De volumeverplaatsing varieert van 50-160 tot 320-1200 m3/h. Deze apparaten zijn zeer goed geschikt voor de sportzwemmer en professionele zwemmer.

Swimmstream

De tegenstroomapparaten van Swimm zijn er ook in diverse modellen. Swimm heeft als doel om een ultieme zwemtraining mogelijk te maken voor iedere zwemmer, maar wordt merendeels niet gekozen door de recreatieve zwemmer, maar vooral door de sport- en professionele zwemmer.

https://www.amarque.nl/