Weblijn
Image default
Auto’s en Motoren

Rijles op maat bij rijschool in Utrecht

Rijschool in Utrecht werkt met individueel aan de cursist aangepaste lesmethoden.

Met behulp van een actief lesplan en route voorbereiding, brengen wij onze cursisten naar het niveau van een zelfstandige en besluitvaardige bestuurder.

Dit verhoogt de slagingskans enorm! Onze doelstelling is dat onze cursisten de 1e keer slagen en vele honderden euro’s besparen! We bieden zowel losse lessen als les pakketten. Elke les duurt bij ons 90 min. zodat de tijd effectief gebruikt kan worden om naar een bepaald oefengebied te rijden waardoor je meer kans krijgt om in alle rust te oefenen. Bij onze autorijles pakketten zit standaard: een eigen verklaring – en het praktijkexamen –bij sommige pakketten zit er zelfs een gratis her examen. Autorijschool Utrecht regelt alles voor je, je hoeft je alleen maar te focussen op het leren van de theorie en uiteraard de praktijk.

Ben je al in het bezit van een rijbewijs, maar heb je al een tijd niet achter het stuur gezeten of op je motorfiets of ben je onzeker over je rij-kwaliteiten dan hebben wij ook een opfris cursus/trainingen, met als doel om de praktische kennis snel weer op peil te brengen.

De lessen worden gegeven in jouw tempo en de nadruk zal liggen op de onderdelen die jij graag wilt oefenen.

Het is tegenwoordig als nieuwe cursist niet gemakkelijk om de juiste rijschool te vinden. Door het ruime aanbod is er een enorm kwaliteits verschil ontstaan.

Ons advies luidt hier zeker rekening mee te houden bij het maken van uw rijschool keuze

Wil je direct beginnen met het volgen van je rijlessen Utrecht of omgeving? Vraag dan nu een gratis proefles aan. wanneer je na het volgen van de proefles een lespakket bij ons afneemt is de proefles helemaal gratis!

Wij geloven en beloven dat rijschool Utrecht  de juiste keuze is. dus bel ons voor jou proef les 030:8080317 of kijk op de site voor meer informatie www.rijschool-troy.nl

Rijles op maat bij rijschool in Utrecht