post

Twee strategieën om nieuwkomers te helpen een carrière op te bouwen

vacatures

Als u hoopt op een vlotte manier deel te nemen aan een nieuwe organisatie, is de eerste stap het werven van bondgenoten die u de informatie, middelen en ondersteuning zullen bieden die u nodig hebt om te slagen. Maar het zeldzame onboarding-programma voor nieuwe medewerkers biedt specifiek advies over hoe deze belangrijke verbindingen kunnen worden gesmeed.

Ons onderzoek van de afgelopen 10 jaar laat zien dat het in een sterke cultuur een nieuwe medewerker drie tot vijf jaar kost om een ​​volledig netwerk van connecties op te bouwen. Onlangs vroegen we ons af of het mogelijk was om dit proces te versnellen en een optimaal plan te ontwikkelen op basis waarvan de nieuwe medewerker kennissen zou maken.

We hebben mensen gezien die zijn begonnen in bedrijven met teams variërend van een paar honderd tot meer dan 40.000 mensen en hebben hun succes bij het bouwen van sociale netwerken vergeleken met gegevens over het maandelijkse personeelsverloop. We wilden nieuwkomers vinden die veel sneller verbonden waren (en hun effectiviteit verbeterden) dan hun leeftijdsgenoten die tegelijkertijd met hen begonnen te werken en dezelfde werkfasen in de organisatie doormaakten – de eerste negen maanden, twee en vier jaar in de organisatie. waarbij het risico van vertrek als het grootste wordt beschouwd.

We hebben geweldige ontdekkingen gedaan. Ten eerste, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is “het versterken van uw merk” in de ogen van een groot aantal werknemers niet de beste optie om sociale banden op te bouwen in een organisatie. In feite correleerde het met ontslagen in het tweede en vierde jaar van het werk. Succesvolle nieuwkomers maakten daarentegen kennissen selectiever en minder oppervlakkig. Ze ontmoetten veel mensen, maar tijdens deze bijeenkomsten stelden ze veel vragen, boden hun kennis en hulp aan, indien nodig, droegen ze bij aan wederzijdse overwinningen en versterkten ze de algemene geest van het bedrijf. Greg Pryor, hoofd personeelszaken bij Workday, een bedrijf dat heeft deelgenomen aan ons onderzoek, zegt dat deze werknemers mensen naar hun kring hebben getrokken in plaats van te proberen bij hen in te breken. “We leiden onze medewerkers op om mensen bij hun ideeën te betrekken en vanaf dag één een positieve omgeving te creëren”, legt hij uit. “Als je deze aanpak beheerst, kun je gemakkelijker verbinding maken.”

We ontdekten ook, opnieuw in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, dat nieuwkomers in hun eerste negen maanden geen sterke band met een formele mentor of leider nodig hebben. Voor succes op de lange termijn is vroeg contact met opinieleiders – degenen met uitgebreide connecties in de organisatie, die ervaringen en normen uit de branche kunnen introduceren – en andere nieuwkomers die gelijkgestemde mensen kunnen worden, essentieel.

Het is vooral belangrijk dat mensen die effectief communiceren van strategie veranderen na twee en vier jaar in de organisatie. Ze beginnen de interacties met naaste collega’s te stroomlijnen, waardoor hun vraag naar samenwerking met 18-24% wordt verminderd in vergelijking met collega’s, maar tegelijkertijd verleggen ze de grenzen en leren ze mensen kennen van andere afdelingen en divisies en die die deze waarden en belangen delen, zelfs als er geen kortetermijnbeloningen zijn. Het resultaat is nieuwe kansen voor innovatie in de hele organisatie en een besef van de waarde van werk. Dit verhoogt de productiviteit en betrokkenheid.

Booz Allen, waar meer dan 100 vakbekwame medewerkers per week werken, is een andere onderzoekspartner. Ze voerde een netwerkanalyse uit om het onboardingprogramma voor nieuwe medewerkers bij te werken, zodat ze op het juiste moment de juiste contacten konden leggen. Dit programma leert mensen niet alleen hoe ze mensen in hun kring kunnen trekken (in plaats van hen hun gemeenschap op te leggen), het moedigt groepscontacten aan en initieert ontmoetingen tussen nieuwe en gevestigde medewerkers, in plaats van traditionele communicatie met mentoren en managers. “We vragen mensen niet om veel verbindingen te leggen”, zegt David Sylvester, directeur opleiding en ontwikkeling van het bedrijf. “Gerichte contacten hebben een veel grotere en snellere impact op de productiviteit van nieuwe medewerkers, en ze hebben plezier in het werken.”

https://www.vindazo.be
post

User Experience Designer (UX Expert)

Wat houdt deze vacature in?

We zetten onze klanten op de eerste plaats, wat een geweldige gebruikerservaring met digitale touchpoints omvat. Als user experience designer (UX-expert) zorg je ervoor dat onze apps en websites perfect inspelen op de behoeften van interne en externe klanten.

In onze app blijven we gebruiksvriendelijke en goed doordachte ontwerpen bieden. Zo zorgen wij voor de beste digitale ervaring, en met jouw expertise in UX heb jij hieraan bijgedragen. Zo hebben we samen het gewenste resultaat bereikt.

Als grootste bankverzekeraar van België zetten we ons elke dag in om ideeën en oplossingen te bieden om klanten en de samenleving te helpen. We zijn gemotiveerd en streven ernaar om een ​​”referentie” te worden voor de financiële sector. Breng enkele wijzigingen aan. En de toekomst. #Gedaan

Wat verwachten we van jou?

 • U maakt interactieve stromen en wireframes.
 • Samen met onze gebruikersonderzoekers kunt u ontwerpinteracties met eindgebruikers verifiëren en verbeteringen voorstellen.
 • Je coördineert het ontwerp van de gebruikersinterface.
 • Je zorgt ervoor dat de uiteindelijke oplevering voldoet aan de ontwerpeisen.
 • Je motiveert ontwerpkeuzes in projectteams en mijlpaalbijeenkomsten.
 • Je zorgt voor de consistentie van onze website en andere kanalen. Je volgt de elementen in onze stijlgids en past deze indien nodig aan.
 • U kunt onze stijlrichtlijnen up-to-date houden en ervoor zorgen dat u ze opvolgt. U kunt hierover advies geven aan de copywriters en digitale marketeers in uw team.

Jouw troeven?

Je weet de behoeften van de klant te verwoorden en mogelijke oplossingen te evalueren. Zoals interviews, kaartsortering, testprotocollen en bruikbaarheidstesten

U kunt vlot samenwerken met tekstschrijvers, grafisch ontwerpers en ontwikkelaars. Hiertoe ontwikkel je interactieve processen, wireframes, UI-specificaties en ontwerpopgaven.

U kunt vlot communiceren, uw eigen keuzes inspireren, goed presteren en anderen overtuigen. In de discussie vertegenwoordig je altijd de belangen van de eindgebruiker en respecteer je altijd de mening van collega’s. U kunt ook een leidende rol spelen in seminars die uw klanten meedogenloos verdedigen.

 • Je organiseert het gebruikerslab en verwerkt de resultaten in het ontwerp.
 • U kunt seminars organiseren en uw team van klantgericht denken overtuigen om onze applicatie te onderscheiden van andere applicaties.
 • Je bent geïnteresseerd in de ontwikkeling van digitale touchpoints en hoe gebruikers daarmee omgaan.
 • U denkt dat mobiele apparaten de eerste zijn en houdt altijd rekening met verschillende breekpunten en apparaten.
 • Je bent bedreven in het gebruik van prototyping-tools zoals Axure, Adobe XD of Sketch.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands
 • Je hoeft geen ervaring te hebben in de financiële sector en / of de omgeving van grote bedrijven, maar je hebt wel een voordeel

Skills

 • userexperience
 • userexperiencetesting
 • usabilitytesting
 • dynamiccommunicator
 • presentationskills
 • prototyping
 • wireframing

Wat hebben we je te bieden?

Je komt terecht in een gedreven multidisciplinair team. We kunnen onze klanten en elkaar elke dag van dienst zijn.

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd met een competitief salaris, en onze bank- en verzekeringsproducten bieden een breed scala aan andere voordelen en personeelsbeloningen.

Je kunt werk en privéleven op elkaar afstemmen.

Je werkplek in Leuven is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Is het soms handig om thuis te werken?

https://www.vindazo.be/vacatures/ux-design.html
post

De loopbaancoach in Hilversum helpt je aan een leuke baan

Als je bent gestopt met werken voor een bepaald bedrijf, dat kan zijn door verschillende redenen, dan is het handig om te kijken naar de mogelijkheden die er nu nog voor je zijn. Denk er daarbij aan om samen met een meedenkende loopbaancoach in Hilversum te gaan kijken naar alles wat er mogelijk is in jouw toekomst. Misschien wil je wel een heel ander beroep gaan uitoefenen of heb je wel ambities voor het beroep dat je nu uitvoert, maar weet je niet goed hoe je deze moet gaan verwezenlijken. De loopbaancoach in Hilversum helpt je hierbij. Je komt daar naartoe om samen in een kennismaking te kijken naar hetgeen waar jij tegen aanloopt. 

Waarde

Er zal eerst met de loopbaancoach in Hilversum worden besproken welk beroep je hebt gedaan en wat je daar zo leuk aan vond. Ook geef je aan wat je hier minder leuk aan vond en waar jij veel waarde aan hecht in een functie. Dat kan zijn dat je minimaal 30 dagen aan vakantiedagen wil hebben, dat je veel waarde hecht aan een flexibele omgeving, waar men niet strikt is op de tijd van binnenkomst, het werken vanuit huis of bijvoorbeeld het werken in een team. Je kunt dit alles direct op tafel gooien, zodat de loopbaancoach in Hilversum ook weet waar jij naar opzoek bent. 

Gesprek

Door middel van het gesprek dat je met de loopbaancoach in Hilversum hebt gevoerd, wordt er nu gekeken naar alle soorten banen die eventueel bij je kunnen passen. Bij iedere baan wordt er dan besproken wat je er wel of niet leuk aan vindt, zodat de coach ook goed kan begrijpen wat er voor jou nou zo belangrijk is. Aan de hand hiervan zal dan uiteindelijk een beroep rollen die bij jou past. Heb je eenmaal een beroep gevonden? Dan is het natuurlijk nog zaak dat je hier een baan in kunt gaan vinden. Daar zal ook de loopbaancoach in Hilversum je bij helpen en samen met deze coach vind je een baan waar jij je helemaal gelukkig in kan gaan voelen.

 

post

HR stagiaire (24 – 32 uur per week, locatie Ede of Groningen)

Over de functie

Als stagiair werk je in HR SSC, dat bestaat uit 3 HR-medewerkers en een (coöperatieve) teammanager. HR SSC biedt administratieve en organisatorische ondersteuning bij alle personeelswisselingen binnen Webhelp Nederland. De inhoud van de stage is divers. Tijdens de stage ligt de focus op het zoveel mogelijk ervaren van het HRM-vakgebied. Tijdens de stage krijg je je eigen taken en verantwoordelijkheden. Dit geeft u de mogelijkheid om snel kennis te maken met onze organisatie en uw persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Je staat onder begeleiding van de teammanager en ander personeel van personeelszaken.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:

 • Omgaan met verschillende mutaties in het nieuwe HR Synergy-systeem;
 • Beantwoord verschillende vragen over arbeidsvoorwaarden, contracten of andere personeelsgerelateerde zaken van medewerkers / leidinggevenden;
 • Opstellen, verwerken en archiveren van diverse brieven / overeenkomsten;
 • Alle andere zaken die zich hebben afgespeeld op de afdeling personeelsbeheer.

Wie ben jij?

Voor deze stage zit je in het derde of vierde jaar van de mbo / hbo-opleiding in HR, P&A of aanverwante majors. Je werkt gestructureerd, weet prioriteiten te stellen en beheerst het Nederlands in woordenschat en schrift. Als persoon zul je gepassioneerd, leergierig, sociaal en eerlijk zijn. Je bent vrij om minimaal drie dagen per week deel te nemen aan deze stage.

Wat kun je van ons verwachten?

Goede begeleiding tijdens de stage, marktconforme stagevergoedingen, maar vooral een inhoudelijke, diverse en leerzame stage in een dynamisch en informeel bedrijf. Dat zal je cv binnenkort helpen!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/een-eigen-bedrijf.html
post

Operator Support & Logistiek

Wil jij werken bij een van de grootste industriële bedrijven van Nederland in een hightech omgeving en jouw kennis en kunde inzetten om belangrijke hoogwaardige producten te maken? Wij bieden u een werkomgeving waarin u uw communicatieve vaardigheden kunt waarderen en uw eigen ideeën kunt presenteren over hoe u dingen beter anders kunt doen. Je bent positief en ondernemend en tevreden met het opleiden en opleiden van nieuwe medewerkers!

Over de functie

We zijn op zoek naar verschillende operatorondersteunende en logistieke medewerkers die het gaaf vinden om aan de slag te gaan in onze gloednieuwe productiefaciliteit. We zijn momenteel op zoek naar de eerste operators. Qua functie-inhoud betekent dit dat onze eerste operators bezig zijn met het aanvullen van functieomschrijvingen, het testen van machines / processen en het opleiden van nieuwe medewerkers. Uiteraard krijg je zelf ook een uitgebreide opleiding.

Wanneer productie actief is, voer je als operatorondersteuning en logistieke afdeling je werkzaamheden voor en na het productieproces uit zodat de benodigde middelen / materialen en ruimte tijdens het productieproces kunnen worden ingezet. Net als voorheen speel je een ondersteunende rol. Parttime werk (32 uur) kan worden onderhandeld.

Welkom in ons team

Onze nieuwe productievestiging SFFD (Aseptic Filling and Freeze Drying) maakt deel uit van de business unit Live Vaccines. Hier worden levende vaccins geproduceerd in overeenstemming met “Good Manufacturing Practice” -normen. Dit gebeurt in een cleanroomomgeving met aseptisch werk, dus gezondheid en veiligheid staan ​​hoog in het vaandel. Momenteel zijn we druk bezig met de bouw van de nieuwe fabriek en hopen we binnen enkele maanden actief met de productie te beginnen.

Primaire verantwoordelijkheden

 • Montage, montage / demontage, installatie en besturingssysteem / apparatuur (ketel, COP / SOP, autoclaaf, onderdelen wasmachine);
 • Reinig en desinfecteer apparatuur en ruimtes om ervoor te zorgen dat ze in de juiste staat verkeren;
 • De introductie, aanvulling en verwijdering van voorraadmaterialen en steriele primaire verpakkingsmaterialen, inclusief afvalverwijdering en vernietiging; </ s> </ s> </ s>
 • Complete batchbestanden, logboeken en formulieren;
 • Logistieke aan- en afvoer van alle materialen rond de productielijn en in het gebouw;
 • Inkomende materialen uitpakken, reinigen en desinfecteren;
 • Voorraadbeheer van algemene productiemiddelen (pluggen, kanban systeemmagazijn) – gereedschapsreiniging en desinfectie van de gehele afdeling;
 • Herken de afwijking / trend in het productieproces / apparatuur / VGM en rapporteer dit aan OC, en probeer de oorzaak van de afwijking te achterhalen;
 • Neem het initiatief om het werk te verbeteren en neem deel aan (verbeter) projecten, zoals Kaizen, 5-S, SPS en lean programma’s.

Jouw profiel

 • Afronden MBO 3 of 4 opleiding, zoals MLO, MTS of VAPRO B;
 • Meerdere jaren werkervaring als operator in een productieomgeving (bij voorkeur in de chemische, farmaceutische, voedings-, halfgeleider- of hightechindustrie);
 • Gevoel voor hygiëne en aseptisch werken;
 • Bekijk het proces dat wordt uitgevoerd kritisch en sta open voor verbetering;
 • Omgaan met en bedienen van gevoelige en kwetsbare apparatuur;
 • Volg de vereisten van wet- en regelgeving en registreer productiegegevens volgens de principes van goede productiepraktijken;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands;
 • Bereid om in twee ploegen te werken en uiteindelijk in het weekend te werken.

Wij bieden

Werken bij onze organisatie betekent samenwerken met toegewijde collega’s in een internationale werkomgeving voor gezondheid. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en je identiteit te tonen. Ook kunt u rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Competitief salaris;
 • 35,5 vakanties;
 • 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
 • Jaarlijks incentiveplan;
 • Uitstekend pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verschillende trainingsmodules.

Onze missie is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren die levens kunnen redden en verbeteren. We hebben 69.000 medewerkers in meer dan 140 landen / regio’s en we bieden geavanceerde laboratoria, fabrieken en kantoren die zijn ontworpen om het leren en ontwikkelen van medewerkers te stimuleren. We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en zijn nog steeds een van ‘s werelds grootste R & D-investeerders.

Wat we zoeken…

In een snel veranderende wereld zijn we op zoek naar professionals die het verschil kunnen maken in onze organisatie en doorbraken kunnen realiseren die ook toekomstige generaties raken. We dagen je uit om subversief te denken, stimuleren samenwerking en bekijken het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. We zullen samenwerken om onderzoek, uitvinding en impact op mens en dier voort te zetten.


https://www.vindazo.nl/keywords/voorraadbeheer.html
post

Vind de BIM modelleur vacature die bij je past

Bent u op zoek naar een passende BIM modelleur vacature? Heeft u ervaring binnen de geveltechniek, werktuigkunde of installatie? Of juist nog helemaal niet? Bekijk dan zeker eens het aanbod bij WR.nl, het vertrouwde werving- en selectiebureau voor ruim 1500 bedrijven. Met meer dan 29 jaar ervaring in het vak, weten zij altijd een geschikte vacature voor u te vinden. Of u nu op zoek bent naar een BIM modelleur vacature, mechanical engineer of iets anders technisch; dit bedrijf staat altijd voor u klaar.

Wat doet een BIM modelleur nu eigenlijk?

Wanneer u op zoek gaat naar een BIM modelleur vacature, wilt u natuurlijk ook weten wat deze doet. Binnen een soortgelijke functie gaat u aan de slag met het 3D-informatiemodel BIM, ook wel bekend als Building Information Model. Alle benodigde data worden vastgelegd in dit model. Alles wat nodig is voor het ontwerpen, bouwen en beheren van bouwwerken koppelt u vervolgens aan elkaar. U gaat werken met berekeningen, verslagen, bouwtekeningen en rapporten. U zorgt ervoor dat alles voldoet aan structuur.

Een vacature voor mechanical engineer vinden

WR.nl staat voor u klaar met verschillende vacatures, onder meer voor de functie mechanical engineer. Ook hier bent u bezig met technische processen. U berekent, ontwerpt, produceert en onderhoudt onder andere verschillende systemen en machines. Een vacature voor mechanical engineer heeft vele kanten en is dus een uitdagende functie.

Bekijk het aanbod online

Voor het bekijken van alle vacatures als BIM modelleur, mechanical engineer of andere technische functie, gaat u naar de website van dit bedrijf. Hier vindt u een groot overzicht van alle beschikbare functies. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw vragen te stellen aan een van de deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de openstaande functies en welke ze denken dat goed bij uw wensen en eisen aansluiten.

post

Ethereum hack, effect op de koers.

Iedereen jaagt nog steeds op hackers. Hackers waren in staat om de gestolen jetons binnen een paar uur te verkopen vanwege de zware kakofonie van de vraag, aldus Middleton. In werkelijkheid had de hacker zelfs geen persoonlijke informatie of pinnen nodig. Online hackers proberen actief om Ethereum-knooppunten te ondermijnen met blootgestelde API’s! Diefstal is een al lang bestaand probleem voor cryptocurrency, met name voor elke instelling die groot genoeg is om een ​​verleidelijk doelwit te verdienen. Het tweede geval is niet zo voor de hand liggend.

De nieuwe Ethereum-alliantie werd door een aantal van zijn donateurs beschreven als een middel om te verzekeren dat de IBM-geleide blockchain-inspanning slechts één alternatief is voor bedrijven die de technologie willen gebruiken. Er is zelfs aanzienlijke tegenstand tegen het voorstel om Ethereum voor de aanval te gaan gebruiken. Het grootste deel van het probleem ligt bij de ontwikkelaars.

Hoe dan ook, deze hack heeft zeker effect gehad op de ethereum koers, zie hier de website

In het echte leven is het illegaal. Als iedereen in een gemeenschap het erover eens is dat er geen probleem is met een verandering, is dat de kern van consensus. Dus de Ethereum-gemeenschap heeft iets minder dan een maand om te kiezen welke dingen ze moeten doen. De bedoeling van de alliantie is om een ​​standaard, open source model van Ethereum te produceren dat een basis kan bieden voor elke specifieke use case. Een fundamenteel begrip van cryptovrijheid wordt momenteel bedreigd.

Bitcoin mining was waanzinnig eenvoudiger dan het op dit moment is, maar het betekent niet dat het zo eenvoudig was. Hoe groter de hash-snelheid, hoe sneller en meer wiskundige problemen de mijnwerker in staat zal zijn om aan te pakken. Ethereum  mining is de procedure voor het oplossen van complexe met wiskunde samenhangende problemen.

De moeilijke vork maakte een rivaliteit tussen de 2 netwerken. Als de moeilijke vork succesvol zou zijn, zou dit de centralisatie aantonen. Een Ethereum harde vork kan later zijn. Als je denkt dat je gewoon een mijnwerker gaat maken en je rijk wordt. Laten we eens kijken of u een mijnbouwwerktuig bezit met krachtige middelen.

Ethereum hack, effect op de koers.