Weblijn
Image default
Banen en opleidingen

De loopbaancoach in Hilversum helpt je aan een leuke baan

Als je bent gestopt met werken voor een bepaald bedrijf, dat kan zijn door verschillende redenen, dan is het handig om te kijken naar de mogelijkheden die er nu nog voor je zijn. Denk er daarbij aan om samen met een meedenkende loopbaancoach in Hilversum te gaan kijken naar alles wat er mogelijk is in jouw toekomst. Misschien wil je wel een heel ander beroep gaan uitoefenen of heb je wel ambities voor het beroep dat je nu uitvoert, maar weet je niet goed hoe je deze moet gaan verwezenlijken. De loopbaancoach in Hilversum helpt je hierbij. Je komt daar naartoe om samen in een kennismaking te kijken naar hetgeen waar jij tegen aanloopt. 

Waarde

Er zal eerst met de loopbaancoach in Hilversum worden besproken welk beroep je hebt gedaan en wat je daar zo leuk aan vond. Ook geef je aan wat je hier minder leuk aan vond en waar jij veel waarde aan hecht in een functie. Dat kan zijn dat je minimaal 30 dagen aan vakantiedagen wil hebben, dat je veel waarde hecht aan een flexibele omgeving, waar men niet strikt is op de tijd van binnenkomst, het werken vanuit huis of bijvoorbeeld het werken in een team. Je kunt dit alles direct op tafel gooien, zodat de loopbaancoach in Hilversum ook weet waar jij naar opzoek bent. 

Gesprek

Door middel van het gesprek dat je met de loopbaancoach in Hilversum hebt gevoerd, wordt er nu gekeken naar alle soorten banen die eventueel bij je kunnen passen. Bij iedere baan wordt er dan besproken wat je er wel of niet leuk aan vindt, zodat de coach ook goed kan begrijpen wat er voor jou nou zo belangrijk is. Aan de hand hiervan zal dan uiteindelijk een beroep rollen die bij jou past. Heb je eenmaal een beroep gevonden? Dan is het natuurlijk nog zaak dat je hier een baan in kunt gaan vinden. Daar zal ook de loopbaancoach in Hilversum je bij helpen en samen met deze coach vind je een baan waar jij je helemaal gelukkig in kan gaan voelen.