Weblijn
Image default
Banen en opleidingen

Ethereum hack, effect op de koers.

Iedereen jaagt nog steeds op hackers. Hackers waren in staat om de gestolen jetons binnen een paar uur te verkopen vanwege de zware kakofonie van de vraag, aldus Middleton. In werkelijkheid had de hacker zelfs geen persoonlijke informatie of pinnen nodig. Online hackers proberen actief om Ethereum-knooppunten te ondermijnen met blootgestelde API’s! Diefstal is een al lang bestaand probleem voor cryptocurrency, met name voor elke instelling die groot genoeg is om een ​​verleidelijk doelwit te verdienen. Het tweede geval is niet zo voor de hand liggend.

De nieuwe Ethereum-alliantie werd door een aantal van zijn donateurs beschreven als een middel om te verzekeren dat de IBM-geleide blockchain-inspanning slechts één alternatief is voor bedrijven die de technologie willen gebruiken. Er is zelfs aanzienlijke tegenstand tegen het voorstel om Ethereum voor de aanval te gaan gebruiken. Het grootste deel van het probleem ligt bij de ontwikkelaars.

Hoe dan ook, deze hack heeft zeker effect gehad op de ethereum koers, zie hier de website

In het echte leven is het illegaal. Als iedereen in een gemeenschap het erover eens is dat er geen probleem is met een verandering, is dat de kern van consensus. Dus de Ethereum-gemeenschap heeft iets minder dan een maand om te kiezen welke dingen ze moeten doen. De bedoeling van de alliantie is om een ​​standaard, open source model van Ethereum te produceren dat een basis kan bieden voor elke specifieke use case. Een fundamenteel begrip van cryptovrijheid wordt momenteel bedreigd.

Bitcoin mining was waanzinnig eenvoudiger dan het op dit moment is, maar het betekent niet dat het zo eenvoudig was. Hoe groter de hash-snelheid, hoe sneller en meer wiskundige problemen de mijnwerker in staat zal zijn om aan te pakken. Ethereum  mining is de procedure voor het oplossen van complexe met wiskunde samenhangende problemen.

De moeilijke vork maakte een rivaliteit tussen de 2 netwerken. Als de moeilijke vork succesvol zou zijn, zou dit de centralisatie aantonen. Een Ethereum harde vork kan later zijn. Als je denkt dat je gewoon een mijnwerker gaat maken en je rijk wordt. Laten we eens kijken of u een mijnbouwwerktuig bezit met krachtige middelen.

Ethereum hack, effect op de koers.