Weblijn
Image default
Banen en opleidingen

HR stagiaire (24 – 32 uur per week, locatie Ede of Groningen)

Over de functie

Als stagiair werk je in HR SSC, dat bestaat uit 3 HR-medewerkers en een (coöperatieve) teammanager. HR SSC biedt administratieve en organisatorische ondersteuning bij alle personeelswisselingen binnen Webhelp Nederland. De inhoud van de stage is divers. Tijdens de stage ligt de focus op het zoveel mogelijk ervaren van het HRM-vakgebied. Tijdens de stage krijg je je eigen taken en verantwoordelijkheden. Dit geeft u de mogelijkheid om snel kennis te maken met onze organisatie en uw persoonlijke en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Je staat onder begeleiding van de teammanager en ander personeel van personeelszaken.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:

  • Omgaan met verschillende mutaties in het nieuwe HR Synergy-systeem;
  • Beantwoord verschillende vragen over arbeidsvoorwaarden, contracten of andere personeelsgerelateerde zaken van medewerkers / leidinggevenden;
  • Opstellen, verwerken en archiveren van diverse brieven / overeenkomsten;
  • Alle andere zaken die zich hebben afgespeeld op de afdeling personeelsbeheer.

Wie ben jij?

Voor deze stage zit je in het derde of vierde jaar van de mbo / hbo-opleiding in HR, P&A of aanverwante majors. Je werkt gestructureerd, weet prioriteiten te stellen en beheerst het Nederlands in woordenschat en schrift. Als persoon zul je gepassioneerd, leergierig, sociaal en eerlijk zijn. Je bent vrij om minimaal drie dagen per week deel te nemen aan deze stage.

Wat kun je van ons verwachten?

Goede begeleiding tijdens de stage, marktconforme stagevergoedingen, maar vooral een inhoudelijke, diverse en leerzame stage in een dynamisch en informeel bedrijf. Dat zal je cv binnenkort helpen!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/een-eigen-bedrijf.html